Kim Kardashian őrületes testet villantott: Fotók!

Forrás: Instagram/kimkardashian -
szexi fotó kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyi év eseményei ellenére Kim Kardashian szuper formában van. A costa rica-i pihenésük idején készült szexi fotók is erről árulkodnak.

Kim Kardashian Costa Ricára utazott a családjával, hogy kipihenjék a tavalyi év fáradalmait. Nem is csoda, hiszen bőven érték őket meglepetések: 2016 őszén Kimet fegyveres támadók rabolták ki, nem sokkal ezután Kanye West kórházba került.

Kim Kardashian fantasztikus formában van Forrás: Instagram/kimkardashian

A traumatizáló események érthetően megviselték a sztárokat, aminek következtében a házasságuk is veszélybe került, de elhatározták: megmentik a a kapcsolatukat.

A helyzet ellenére Kim elképesztően jól néz ki. A 36 éves sztáranyuka saját bevallása szerint sok időt tölt edzéssel, aminek meg is látszik az eredménye. A nyaralás közben készült fotókat itt tudod megtekinteni.

A Costa Ricán készült képek pedig önmagukért beszélnek. Kim idomai észveszejtően gömbölyűek. Ha ezek nem gyógyítják be a házasok sebeit, akkor semmi sem - írta meg a DailyMail.

Plasztikázás: szükséglet, vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.html10-ből egy arcplasztikára specializálódott sebészt felkereső páciens olyan mentális problémával küzd, melyben zavart szenved saját testük észlelése. A Baltimore-i John Hopkins University által végzett tanulmány szerint a betegség előfordulási gyakoriságának ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5 %-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--Itt a báli szezon - Ezt a sminket muszáj kipróbálnod!http://www.life.hu/trend/20170124-bali-smink-larion-oscartol.htmlA báli időszakban a fürkésző tekintetetek kereszttüzében igazán celebnek érezheti magát az ember, ezért minden apró részlet fontos. Érdemes szakemberre bíznod magad, aki a frizurával és az alkalmi ruhával összehangolja a sminkedet, hogy kifinomult és elegáns legyél. Amennyiben nyitott a ruha, legyen makulátlan a dekoltázs is. Sminked feltétlenül tükrözze a személyiségedet! TrendOrigoMeztelen fotóval lepte meg rajongóit Lea Michelle énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20170129-meztelen-fotoval-lepte-meg-rajongoit-lea-michelle-enekesno-szineszno-glee.htmlArra természetesen ügyelt, hogy a paplan eltakarja azokat a részeket, amikre mindenki kíváncsi. TrendOrigoEmlékszel még a Született feleségek duci Juanita Solisára? Így néz ki most!http://www.life.hu/trend/20170129-igy-nez-ki-most-a-szuletett-felesegek-duci-huanita-solis-madison-de-la-garza.htmlA Született feleségekben a mindig trendi, bomba alakkal megáldott Gabrielle Solis (Eva Longoria) kislánya, a duci Juanita egészen megváltozott. Madison De La Garza csinos fiatal nő lett, rá sem ismertünk. TrendOrigoSzilikon vagy igazi? Így tudod megállapítani: Videó!http://www.life.hu/trend/20170128-igy-allapitsd-meg-hogy-melyik-mell-az-igazi.htmlSokan azt gondolják, hogy ránézésre is megállapítható egy mellről, hogy igazi vagy sem, de azért ha valaki biztosra akar menni, akkor a kezének hihet igazán. Íme egy módszer, ami minden kétséget kizár.Trend--Borzalmasan fest Melissa McCarthy: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170128-melissa-mccarthy-eleg-rosszul-fest.htmlA napokban kapták lencsevégre Melissa McCarthy-t, a Szívek szállodája sztárját. Az egykor tündöklő színésznőt most alig lehet felismerni. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.