szépségápolás Hollywood szépség vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket!

Sminkmesterünk, Larion Oscar egy évvel ezelőtt tudósított minket a New York-i divathét újdonságairól, ahol először jelentek meg azok a fátyolmaszkok, amelyeket ma már a hírességek is szívesen használnak. A bőrmegújítás új technikája mindössze 15 perc alatt teszi élettel telivé, üdévé a bőrt. "Elképesztően látványos tuning a bőrnek, érdemes kipróbálni. Népszerűségük titka a hialuronsav magas jelenléte, aminek köszönhetően negyedóra alatt újjászületik a bőröd. Esemény előtti turbóenergia a bőrnek"írta róla Larion Oscar. Így nem is csoda, hogy modellvilág után a celebvilágban is elterjedt ez a szuper technika, amit a vörös szőnyeges események előtt rendszeresen alkalmaznak, sőt nem is rejtegetik, hogy ezzel szépülnek. Láthattuk már fátyolmaszkban Drew Barrymore-t, Chrissy Teigent és Justin Biebert is.

Láthattuk már fátyolmaszkban Drew Barrymore-t és Chrissy Teigent is Forrás: Instagram/Drew Barrymore, Chrissy Teigen

A Golden Globe gála napján Emma Stone egy egészen más módszert is kipróbált. Ez pedig egyfajta szájmaszk, a KNC Beauty Mask, ami az ajkat tölti fel kollagénnel. A kollagén mellett rózsaolajat, E-vitamint is tartalmaz a maszk, ami ráadásul kiváló hidratáló, és szuper alapot képez az utána felkerülő rúzsoknak.

Emma Stone a KNC Beauty Maskot próbálta ki, ami kollagénnel tölti fel az ajkakat Forrás: Instagram/Rachel Goodwin

Visszatérve az arcmaszkokhoz, egy másik érdekességről is érdemes beszámolni, ami a fényterápiás kezelés. A NASA fedezte fel a LED-fény gyógyító erejét, amit azóta kórházakban is alkalmaznak bőrbetegségekre, bőrproblémákra. A kozmetikai kezelésekben is megjelent a LED, aminek fiatalító, regeneráló hatása is van, mindemellett személyre szabottan választják ki a LED színét, hiszen más-más szín más-más problémát tud kezelni.

A NASA fedezte fel a LED gyógyító hatását, amit már kozmetikai kezelésekben is alkalmaznak Forrás: Thinkstock

A piros fény például kifejezetten a ráncok ellen hat, és fokozza a kollagén termelődését, a lila fény pedig gyulladáscsökkentő hatású, de vannak zöld, sárga kék fények is, mind más problémára. hollywoodi hívei például Jessica Alba és Kourtney Kardashian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.