Durván megváltozott Palvin Barbi – Fotó!

modell fotózás Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi olyan fotót villantott, amin rá sem lehet ismerni. Úgy fest a modell, mintha nem is ő lenne.

Palvin Barbival azért (is) szeretnek együtt dolgozni, mert sokoldalú személyiség, akit könnyen át lehet alakítani egy-egy fénykép erejéig.

Palvin Barbi egy új arcát hozta el nekünk Forrás: Facebook

Megszokhattuk, hogy általában csak szexis képeket látunk a fiatal magyar sztárról: öltözött már macskanőnek, de állt előttünk egy szál törölközőben is. Ám most egészen új arcát mutatta meg.

Outtake from Love 17 @realbarbarapalvin

Katie Eleanor Grand (@kegrand) által közzétett fénykép,

A különleges kép a LOVE Magazin fotózásán készült, és teljesen más színben tünteti fel Barbit, mint ahogy eddig ismerhettük. A rövid frizurás paróka elég szokatlan a 23 éves sztártól, de el kell fogadnunk, hogy bizony neki még ez is jól áll.

Dögös videó: Palvin Barbi félmeztelenül szexizik

Az biztos, hogy a Palvin Barbi megérdemelten foglal el előkelő helyet a modellszakmában, ezt már több dögös fotóval bizonyította. Legutóbbi videója pedig az eddig kétkedőket is meggyőzi arról, hogy hihetetlenül szexi a magyar modell.

Sminktrendek egyenesen Párizsból - Larion Oscar sminkmester beszámolójahttp://www.life.hu/trend/20170208-sminktrendek-egyenesen-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlA divatdiktáló Párizs üzenete: az egészséges az új szépség! Eszméletlenül színes és izgalmas lesz a szezon. Nagy megtiszteltetés ért, hogy hazánkat képviselhettem egyedüli sminkesként a Párizsban megrendezett nemzetközi Bourjois Paris SS17 tavasz-nyár sminkbemutatón, ahol négy fantasztikus trendet mutattak be, ami meghatározza a szezon stílusát. A kifejező egyedi stílusoké a főszerep, amihez szükség lesz egy kis játékos szenvedélyre. Merj szabad lenni, merj önmagad lenni, játssz bátran a színekkel. Trend--Ilyen is tud lenni Dér Heni - Gyönyörű, elegáns fotó!http://www.life.hu/trend/20170208-der-heni-elegans-fotot-posztolt.htmlA sokszínű Dér Heni ismét megmutatta ezer arcának egyikét: igazi dívaként pózolt a kamerák előtt. Trend--A 63 éves Christie Brinkley a lányaival pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170208-63-eves-no-modellkedik-a-lanyaival.htmlHihetetlen, hogy bizonyos embereken egyáltalán nem látszik a kor: Christie Brinkley szinte semmit nem változott az elmúlt 25-30 évben. Így néz ki most! Trend--Csipkés fehérneműben domborít Horváth Éva - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170207-horvath-eva-szexi-fotot-posztolt.htmlHorváth Éva kismamaként is elképesztően szexi. Ezt bizonyítja legújabb fehérneműs fotója is. TrendOrigoA hónap színe: a vagány rozéaranyhttp://www.life.hu/trend/20170207-a-honap-szine-a-rozearany.htmlHabár azt rebesgetik, hogy idén tavasszal az arany visszaveszi méltó helyét, ahonnan a rozéarany taszította le, azért érdemes még egyszer felidézni, hogy miért is szeretjük annyira a rosegold árnyalatot. Trend--Így fest smink nélkül Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/trend/20170206-cinthya-dictator-smink-nelkul-diaklany.htmlCinthya Dictator leginkább arról híres, hogy bármivé képes átalakulni. Láthattuk már görög istennőként és meztelen szexbombaként is pózolni. Ezúttal viszont olyat tett magával, amit mi sem hittünk volna. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.