Medveczky Ilona ruháján félmilliót bukott a tervező, Pomozi Péter

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Medveczky Ilona tervező ruha Pomozi Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilona gyakorlatilag semmiben jelent meg a Story-gálán, pedig készíttetett az alkalomra ruhát magának. Pomozi Péter tervező álmodott meg számára egy darabot, amit végül nem vett fel a művésznő ilyen-olyan kifogásokra hivatkozva. A készítőnek félmillió forintjába került a kreáció, Medveczky Ilona szerint Pomozi Péter csak az ő hátán akar felkapaszkodni.

A legsokkolóbb öltözék viselője Medveczky Ilona volt, aki gyakorlatilag semmiben jelent meg a Story-gálán, pedig készült neki ruha. A művésznő azonban nem tartotta méltónak a darabot a gálához és magához. Több kifogása is volt a kreációval kapcsolatban, a tervező pedig úgy döntött, nem alázza meg a saját ruháját azokkal a változtatásokkal, amiket a művésznő igényelt.

Medveczky Ilona kék ruháján félmilliót bukott a tervező Forrás: Polyák Attila/Origo

"Ilona úgy környékezett meg, hogy készítsek neki egy bodyt, amit majd valamelyik ruhájához felvehet. Úgy döntöttem, nem csak egy bodyt kap, készítünk egy gyönyörű ruhát a gálára. Januárban csak ezen a projekten dolgoztam. Először az uszállyal volt problémája. Azt találta ki, hogy varrjunk a csipkeruhára egy tépőzárat, így a bevonulás után leveheti. Azután a fűzőbe kötött bele. Azzal állt elő, hogy kössünk damilt a nyaka köré, amivel ráfeszíti a melleire az anyagot.

Úgy döntöttem, én nem fogom a ruhát megalázni Ilona miatt.

Akkor közvetlenül a szabóval beszélt, hogy csinálja meg a változtatásokat. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem adom oda neki a ruhát"mondta a Blikknek Pomozi Péter. Medveczky Ilona is megszólalt az üggyel kapcsolatban.

"Én ennek a gyereknek a nevét is elfelejtem, nekem erre nincs szükségem. A nevemen akar felkapaszkodni,

ahelyett, hogy megköszönné, hogy hajlandó voltam beleesni ebbe a hihetetlen borzadályba" –- mondta.

Britney Spears arca megváltozott – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170213-britney-spears-arca-megvaltozott.htmlBritney Spears jó ideje azon dolgozik, hogy visszanyerje régi formáját, de sajnos az idő múlása és a csapongó életmód meglátszik az énekesnő arcán akkor is, ha beavatkozásokkal próbálja eltüntetni nehézkes élete nyomait. Trend--Smink Valentin-napi randirahttp://www.life.hu/trend/20170212-smink-valentin-napi-randira-larion-oscartol.htmlLehetsz vadítóan csábító vagy érzékien titokzatos és romantikus. Az ezerarcú sokszínűségünkben rejlik a titok. Sminked tükrözze a személyiségedet. Hódítsd meg újra vagy ejtsd rabul új szerelmedet. Kényeztesd magad és ügyelj a részletekre. TrendThinkstockCsúcsformában van Molnár Anikóhttp://www.life.hu/trend/20170214-molnar-aniko-szexi-nagyon-dogos.htmlSzexi képet posztolt nyilvános Facebook-oldalára Molnár Anikó. TrendOrigoA Grammy-gála legjobban és legrosszabbul sminkelt sztárjaihttp://www.life.hu/trend/20170213-a-grammy-dijatado-legjobb-es-legrosszabb-sminkjei.htmlSztárjaink bármennyire is szerették volna elvonni a figyelmemet a sminkekről a már túlzásba vitt dekoltázsokkal, hát nem sikerült. Nézzük csak meg közelebbről a szebbnél szebb és rosszabbnál rosszabb sminkeket. TrendOrigoŐk voltak a legszebb ruhákbanhttp://www.life.hu/trend/20170212-story-gala-2017-ok-voltak-a-legszebbek.htmlFebruár 11-én, szombat este újra összegyűlt a hazai sztárvilág, a Story-gálán természetesen mindenki a legjobb formáját hozta. Megmutatjuk, hogy kik voltak azok, akiktől leesett az állunk. Megmutatjuk a legszebb ruhákat.Trend--Valentin-napi apróságok szerelmeseknekhttp://www.life.hu/trend/20170210-valentin-napi-aprosagok-szerelmeseknek.htmlSzerkesztőségünkben is megoszlanak a vélemények a Valentin-napról, de azért abban egyetértünk, hogy mindenki azt és úgy ünnepel, ahogy szeretne. Ha nem vagy a híve a szerelmesek napjának, akkor tekintsd ezeket az ajándékokat olyan apróságoknak, amelyekkel akár egy szimpla tavaszi hétvégén is meglepheted a párodat. Csak úgy. Mert szereted. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.