Emily Ratajkowski megmutatta meztelen testét: Fotó!

modell fotó meztelen Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hűha! A fiatal sztár ezúttal sem bízta a véletlenre. Anyaszült meztelenül pózolt a habokban. 

Ahogy azt a Life.hu korábban már megírta, Emily Ratajkowski lett a DKNY legújabb reklámarca. Ennek köszönhetően egy igazán szexi reklámban is szerepelt, amelyben egy szál fehérneműt viselve sétáltatta a kutyáját New York utcáin.

A rajongók imádják a fiatal szépségről készült felvételt, de a nemrég napvilágra került fotói még a videónál is jóval forróbbra sikeredtek. Először egy bikinis képet osztott meg a közösségi oldalán, amely a mexikói vakációzás közben készült Emilyről. Nem csoda, hogy a tökéletes teste 17 óra alatt több mint 700 ezer kedvelést kapott a közösségi oldalán.

Ezzel a fotóval örvendeztette meg a rajongóit Forrás: Instagram/Emrata

Ha ez még nem lett volna elég, a 25 éves szépség magasabbra tette a lécet: 12 órával ezelőtt egy másik fotót is közzétett, amin már semmilyen fehérneműt sem visel. A vízparton lőtt képen teljesen meztelenül szerepel, boldogan nyújtózik el a habokban. Természetesen, fél nap alatt már közel 800 ezer kedvelést zsebelt be ezzel az Instagramon.

Ezzel a képpel robbantotta fel az internetet Forrás: Instagram/Emrata

Emily Ratajkowski kiakadt, de nagyon!

A modell, színésznőnek elege lett. Kifakadt belőle minden sérelme, végre nem rejtetette véka alá a véleményét. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.