Ashley Graham megmutatta retusálatlan testét - Fotó!

retusálás fotó Ashley Graham természetes szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plus size modellek sztárja ismét olyat mutatott, amit kevés modell mer bevállalni. Többek között a bátorsága miatt szeretjük Ashley-t.

A pozitív testképért harcoló sztár nem rejti véka alá a saját hibáit, láthattunk már tőle pucér melles videót, de azt is felvállalta, hogy neki is van narancsbőre, mint szinte minden nőnek.

De úgy tűnik, még ennek ellenére is előszeretettel halásznak elő olyan képeket a sztáranyukáról, amin előnytelen helyzetben láthatja a nagyérdemű. Pedig azt gondolnánk, hogy aki felvállalja a hibáit, az nem érdemel ilyen bánásmódot. Ez a fotó jelent meg a TMZ közösségi oldalán:

Ashley Graham: nuthin' but net #fridayfeeling #tmz #modeling #ashleygraham

TMZ (@tmz_tv) által megosztott bejegyzés,

A 29 éves szépség azonban nem vette a szívére a dolgot, hanem egy másik fotóval reagált a közösségi oldalán, ami retusálatlanul került fel a Sports Illustrated fotózásáról.

Így pózol a szexi modell a homokos vízparton Forrás: Instagram

Becsapta rajongóit Ashley Graham

Telt idomaival vált híressé Ashley Graham, aki hamar az egyik legkeresettebb plus size modell lett a piacon. Most azonban kihúzta a gyufát rajongóinál. Olvass tovább itt.

Elképesztő testet villantott Brooke Shields: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170327-igy-nez-ki-ma-az-egykor-szexi-brook-shields.htmlA modell-színésznő olyan fotót posztolt, amitől mindenki szája tátva maradt. Simán letagadhatna néhány évtizedet... Trend--Ez lesz Hódi Pamela esküvői ruhája? Videó!http://www.life.hu/trend/20170327-hodi-pamela-gyonyoru-menyasszonyi-ruhat-talalt.htmlKözeledik a nagy nap, ezért lassan nem árt eldönteni, hogy milyen ruhában szeretné kimondani a boldogító igent a sztármami. Úgy tűnik, Pamela megtalálta álmai esküvői ruháját! TrendOrigoRégi idők vicces metál zenekarai: Galéria!http://www.life.hu/trend/20170324-igy-neztek-ki-a-regi-idok-rock-egyuttesei.htmlA rocksztárokkal kapcsolatban számos legenda kering, de ezeket a képeket végig nézve semmilyen karizmatikus tulajdonság nem jut az eszünkbe, inkább csak mosolyt csalnak az ember arcára és nosztaligázni hívnak bennünket. Trend--5 bugyitípus, ami biztos neked is vanhttp://www.life.hu/trend/20170324-ilyen-bugyija-szinte-minden-nonek-van.htmlÉletünk során kialakulnak olyan szokások, amelyek nagyjából minden nőre igazak kortól függetlenül. Öszegyűjtöttünk néhány tényt a bugyijainkkal kapcsolatban is. TrendThinkstockJakabos Zsuzsi megmutatta, mitől döglik a légy: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170324-jakabos-elkepesztoen-szexi-fotot-posztolt.htmlA csinos magyar sportoló ismét valami erotikusat villantott a követői nagy örömére. Trend--4 kilós melleket csináltatott a modell: Fotó! (+18)http://www.life.hu/trend/20170322-oriasi-melleket-csinaltatott-maganak-egy-no.htmlElképesztő mennyiségű pénzt keres a fiatal nő, mióta elvégeztette magán a brutális plasztikai műtétet. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.