A 13 leghíresebb rúzs - Slágertermékek, amelyekért rajonganak a nők

rúzs szépségápolás smink piros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tökéletes piros rúzsra rátalálni olyan, mint megtalálni az igazit. Egy felemelő pillanat, ami tele van jó érzéssel, várakozásokkal. Hiszen a tökéletes piros rúzs szinte minden ruhánkhoz passzol, mindent feldob, a legegyszerűbb outfitnek is színt ad, szinte kivirágzik tőle az ember. A klasszikus piros kevés nő sminktáskájából hiányzik, ha viszont neked még nincs, megmutatjuk, melyek a legközkedveltebb árnyalatok.

Gondoltad volna, hogy van olyan rúzs, amiből minden percben eladnak egyet valahol a világban? Így lett ez minden idők legtöbbet eladott rúzsa. Hogy melyik márkának sikerült elérni ezt az elképesztő sikert? Nem másról van szó, mint a MAC retro matt csodájáról, a Ruby Woo-ról.

MAC Ruby Woo - 17 dollár Forrás: Thinkstock

5 trükk, amitől sokkal tartósabb lesz a rúzsod

Ha nagy rúzsimádó vagy, pontosan tudod, hogy a rúzs csakis ápolt ajkakon mutat jól, és persze vannak alapszabályok, amiket nem árt betartani a kínos helyzetek elkerülése érdekében. Larion Oscar sminkmester trükkjeit érdemes megfontolni!

De például a Diort sem kell félteni. Mióta 1947-ben debütált az első rúzsuk a kifutón, azóta imádják a nők a bíbor árnyalataikat. Ikonikus rúzsukat minden harmadik órában megvásárolja valaki.

Dior 999 - 35 dollár Forrás: Thinkstock

Hogy mennyire fontosnak tartják a luxusmárkák a piros rúzzsal való jelenlétüket a piacon, azt mi sem mutatja jobban, mint, hogy Giorgo Armani közel száz alkalommal ment vissza a laboratóriumba a rúzs árnyalatának pontosítását kérve, mert olyan színt akart, ami egy rózsa legbelső szirmainak színét idézi.

Giorgo Armani - 400 38 dollár Forrás: Thinkstock

Ami az árukat illeti, a legtöbb a 10 ezer forintos kategóriába tartozik, de egy 15 ezres Tom Ford is helyet kapott a listában, míg a vezető MAC 6000 forint körül van. Az olcsóbb márkák közül hárman kerültek be a 13-as csoportba, ezek 2000 forint körüli áron szerezhetők be.

1. Bobbi Brown Parisian Red 35 dollár 2. NARS Cruella 26 dollár 3. Chanel 99 Pirate 37 dollár 4. Revlon Love That Red 8 dollár 5. CoverGirl Hot 6 dollár 6. Clé De Peau 311 Vivid Red 40 dollár 7. Laura Mercier Temptation 28 dollár 8. Yves Saint Laurent 1 Le Rouge 37 dollár 9. Maybelline Touch od Spice 5 dollár 10. Tom Ford Cherry Lush 53 dollár

A piros rúzs maga a tökély: így válaszd ki a megfelelő árnyalatot!


Ez az a sminktermék, amit évtizedek óta töretlenül imádnak és használnak a nők. Sokan félnek tőle, pedig nem kellene: ha megtalálod a hozzád passzoló árnyalatot, egyszerűen odáig leszel érte! Larion Oscar sminkmester most elárulja, kihez milyen tónusok passzolnak a legjobban.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.