Eva Longoria Hawaii egyik szigetén szexizik - Fotó!

fotó szexi bikini Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Született feleségek sztárja ismét megmutatta formás combjait. Egy szál fürdőruhában napfürdőzik Maui szigetén. 

Eva Longoria nem szégyenlős, számtalan módon megcsodálhattuk már: megmutatta, hogyan néz ki smink nélkül reggelente, és azt sem rejti véka alá, hogy edzés után az ő arca is kissé viseltes.

Sokakkal ellentétben még egy tinikori titkát is bevallotta, ami miatt még többen szeretik az amúgy is közkedvelt színésznőt. Nemrég pedig friss fotók kerültek napvilágra, amik egy vakáció alkalmával készültek.

A fotókat ugyan nem a 42 éves sztár készítette, hanem lesifotósok, de talán így még hitelesebb, hogy Longoria még a hétköznapi helyzetekben is valóban jól néz ki.

Így élvezi a napfényt Maui partján Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Kapp, Wahs

A Maui szigetén készült felvételen egy szexi bikinit, kalapot, valamint napszemüveget visel, és láthatóan jól érzi magát, miközben formás lábaival szeli a habokat.

Így nézett ki Eva Longoria első filmszerepe előtt: micsoda fotó!

A színésznő egy nosztalgikus fotóval lepte meg a rajongóit. "Valaki ki tudja találni, hogy hány éves vagyok ezen a felvételen?" - írta a kép mellé a sztár, aki még anno ezzel a fotóval jelentkezett a Beverly Hills 90210 című sorozatba.

6 divathóbort, amit nem sírunk vissza a 80-as évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20170412-divathobortok-amiket-nem-sirunk-vissza-a-80as-evekbol.htmlAhogy minden évtizedet, a 80-as éveket is meghatároznak bizonyos stílusjegyek, amelyekre visszatekintve sokszor csak nevetni tudunk, pedig akkor, ott, a legmenőbbnek számítottak. Nézzük, a 80-as évek divathóbortjait! Trend--5 dolog, amit soha ne csinálj sminkbenhttp://www.life.hu/trend/20170411-ezeket-a-dolgokat-soha-ne-csinald-sminkben.htmlMi, nők imádjuk a sminket. Szeretjük, mert eltüntethetjük az apró bőrhibáinkat, kihangsúlyozhatjuk vele legszebb vonásainkat, így magabiztosságot is ad. Azt azonban az igazi sminkmániásoknak is tudniuk kell, hogy vannak olyan dolgok, amikhez egyenesen tilos sminket viselni, mert rengeteget árthatunk vele a bőrünknek. TrendThinkstockVoksán Virág melleitől robbant fel az internet: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170419-apro-bikiniben-szexizik-voksan-virag.htmlVoksán Virág nem bízta a véletlenre: mostmár biztos, hogy mindenki a melleiről beszél. Trend--Kelemen Anna így néz ki smink nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170419-kelemen-anna-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlKelemen Anna vesztére éppen akkor lépett be a TV2 stúdiójába smink nélkül, amikor Berki Krisztián ott forgatott az Édes Élet kameráival. Így pedig nem maradt titok, hogyan is néz ki a szőkeség valójában. TrendOrigoÍgy néz ki Pásztor Anna meztelenül a fürdőkádban - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170419-igy-nez-ki-pasztor-anna-meztelenul-a-furdokadban.htmlPásztor Anna nem sűrűn szokott szexi pózokban fotózkodni, ám ezúttal mégis sikerült, de nem úgy, ahogy azt várná az ember. A vízzel teli kád és a meztelen női test általában dögös párosítás, de Annának ebből is sikerült kihoznia valami egészen mást. TrendOrigoKibuggyanó mellekkel szexizik Kim Basinger lánya http://www.life.hu/trend/20170418-megmutatta-meztelen-melleit-kim-basinger-lanya.htmlNem esett messze az alma a fájától. Nemcsak a hollywoodi színésznő, hanem a lánya is elképesztően szexi. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.