Így nézett ki Eva Longoria első filmszerepe előtt: micsoda fotó!

fotó nosztalgia színész Eva Longoria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy nosztalgikus fotóval lepte meg a rajongóit. A dögös híresség így nézett ki a 2000-es években. 

"Valaki ki tudja találni, hogy hány éves vagyok ezen a felvételen?" - írta a kép mellé a sztár, aki még anno ezzel a fotóval jelentkezett a Beverly Hills 90210 című sorozatba. Persze a színésznő sokat változott az elmúlt 16 évben, de egy biztos: még mindig rettentően dögös!

Forrás: Instagram/Eva Longoria

Született feleség! Eva Longoria férjhez ment

Jose Baston vette feleségül a gyönyörű színésznőt, akinek ez volt a harmadik esküvője. Mexikóban, Jaime Camill otthonában zajlott a ceremónia, amelyen igencsak neves vendégsereg volt jelen, többek közt Beckhamék és Pénelope Cruz is. Fotó!
Sztárcsemeték, akik gyönyörű tinivé cseperedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20160708-liptai-claudia-musorvezeto-szandi-enekesno-rubint-reka-fitnesz-edzo-es-kiszel-tunde-lanya-gyonyoru.htmlA sztármamák, Liptai Claudia, Rubint Réka, Kiszel Tünde, Szandi joggal lehetnek büszkék lányukra, és bizony igaz a mondás: „nem esik messze az alma a fájáról”. TV + SztárokOrigoA dögös Kulcsár Edina bikiniben, a telefonjával együtt kapcsolódott ki a Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-kulcsar-edina-telefonja-is-kikapcsolodott-a-balatonon.htmlA világszép barna lány a Balatonon pihente ki a hét fáradalmait. Ám az igazán meglepő, hogy Edina egyáltalán nem adott hírt magáról, a rajongói pedig azonnal hiányolni kezdték. A szépég hétfőn mindenkit megnyugtatott, és azt is elárulta, hogy mi történt. TV + Sztárok--Mindenki Dzsudzsákot akarta: Ő volt a Sound sztárja!http://www.life.hu/sztarok/20160711-dzsudzsak-balazs-volt-a-sound-sztarja-mindenki-vele-akart-szelfizni.htmlNem tudott nyugodtan szórakozni a Balaton Soundon Dzsudzsák Balázs: úton útfélen rajongók állították meg egy-egy közös fotó kedvéért. Dzsudzsi azonban a jelek szerint nem bánta ezt a fajta zaklatást. TV + Sztárok--Cicis fotóval botránkoztat Olivia Newton-John lányahttp://www.life.hu/sztarok/20160710-cicis-fotoval-botrankoztat-olivia-newton-john-lanya-chloe-lattanzi.htmlOlivia Newton-John lánya, Chloe Lattanzi megbotránkoztatta követőit, jól kiosztották az Istagramon. TV + Sztárok--Kommentháború indult: Sarka Kata úgy fest, mint egy szolid prostituált?http://www.life.hu/sztarok/20160709-sarka-kata-a-kommenteloi-szerint-ugy-fest-mint-egy-szolid-prostitualt-haboru-indult.htmlHajdú Péter felesége a minap a Magyarország Szépe 2016-os felkészítő táborában járt, onnan köszöntötte Facebook-oldalának követőit. Arra azonban nem számított, hogy feltöltött képe óriási vitát vált ki... TV + Sztárok--György herceg az anyukája derekáig ér - Nagyon sokat nőtthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-gyorgy-herceg-nagyon-sokat-nott-apukajaval-egy-repteren-kaptak-lencsevegre.htmlA kis György hercegért az egész világ rajong. Nem is csoda, hogy ismét elvonta a figyelmet királyi szüleiről a cambridge-i repülőtéren, ahol sötétkék térdnadrágjában és világoskék zajvédőjében igazi divatdiktátorként tündökölt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.