Kim Kardashian melltartó nélkül villantott: Fotó!

Forrás: Instagram / Kim Kardashian -
mell Kim Kardashian narancsbőr fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik a szexi botrányhősnek nem volt elég: tovább szeretné csökkenteni a népszerűségét. 

Nemrég totálisan kiakadt Kim Kardashianra az internet népe, ugyanis kiderült: a szexi sztár feneke nagyon messze áll a tökéletestől. A sztármama talán legvonzóbb és legszembetűnőbb testrésze a feneke, amiről most friss fotók kerültek elő.

Kim Kardashian továbbra sem bír magával: teljesen tönkreteszi a hírnevét Forrás: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardashiannek a hatalmas hátsója a védjegye, ami rengeteg férfi fantáziáját izgatja, ám eddig nem láthattuk teljes valójában. A paparazzóknak köszönhetően azonban ez sem maradt örökké titok, de a valóság kissé kiábrándító.

Ezúttal pedig a melleit tette közszemlére egy olyan ruhában, amiben tökéletesen látszott: Kanye West élete párja egyáltalán nem visel melltartót. A képeket itt tudod megtekinteni.

Íme, Kim Kardashian kiköpött mása

Nemrégiben meghirdettünk egy Kim Kardashian-hasonmásversenyt, amit hatalmas érdeklődés övezett. A versenyre több százan jelentkeztetek, így a zsűrinek nem volt könnyű dolga. Számos szebbnél szebb lány jelentkezett hozzánk, hogy elnyerje a Life TV (korábban LifeNetwork tévécsatorna) által felajánlott nyereményt: olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.