Palvin Barbara Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbara még csak alig múlt 20 éves, a modell világ már jó ideje a lábai előtt hever. Nem is csoda, ha olyan neves eseményekre hívják, mint a Cannes-i Filmfesztivál, ahová már nem először látogatott el.

Az ország egyik legsikeresebb szupemodellje néhány perce tudatta rajongóival, hogy végre ő is csatlakozik a hírességek táborához a filmfesztiválon. Mihalik Enikő már ott van újdonsült szerelmével, akivel egy csókolózós fotót is posztoltak, sőt Kourtney Kardashian is megvillantotta új szerelmétezen a neves eseményen. Vajon Palvin Barbi is tartogat a világ számára hasonlóan izgalmas híreket, vagy pusztán szépségével fogja feldobni a vörös szőnyeges bevonulásokat? Minden esetre mi izgatottan várjuk az erre az alkalomra készült outfitjeit, ám egyelőre beérjük ezzel a szexi csipke body-val is, amit feltehetően a szállodai szobájában készítettek róla. No de vajon ki?

Finally arrived to Cannes

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.