Kourtney Kardashiannak új pasija van: Cannes-ban romantikáztak

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Cannes Kourtney Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kourtney Kardashian már régóta nincs együtt gyermekei apjával, most pedig végre megmutatta új párját is. Cannes-ben mutatkoztak együtt a sármos fiatalemberrel!

Kourtney Kardashian sokáig volt se veled, se nélküled kapcsolatban Scott Disickkel, vagyis a gyermekei apjával. Követhetetlen volt a viszonyuk, hiszen annyiszor összejöttek és szétváltak. Egy ideje azonban már nem alkotnak egy párt, Kourtneyt pedig hírbe hozták még Justin Bieberrel is a nagy korkülönbség ellenére, bár ők sosem ismerték el a kapcsolatukat.

Kourtney Kardashian végre bepasizott Forrás: AFP/Frazer Harrison

Ha volt is köztük valami, mostanra már biztosan nincs, mert Korutney egy teljesen másik férfi oldalán jelent meg a Cannes-ban, ráadásul remekül mutatnak együtt! A sztármama az Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy kivel is időzött a filmfesztiválon, a rajongói pedig mind örömmel fogadták a fotót, csak dicsérni tudták a szerelmeseket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.