Sarka Kata mély dekoltázst villantott - Fotó!

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata fotó dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata újra és úja bebizonyítja, hogy neki aztán nincs mit takargatnia! A műsorvezetőnek tökéletes alakja van, ezt most egy aprócska, csipkés ruhában mutatta meg.

Sarka Kata már nem indulna szépségversenyen, mert nem elégedett saját kinézetével, de a rajongói másként gondolják: ők egyszerűen imádják őt, és akármilyen képet is tesz közzé, nem győzik dicsérni. Kata nemrég azt mutatta meg, hogyan vezeti a LifeTV műsorát: ettől az összeállítástól is elájultak a követői.

Sarka Kata gyönyörű ruhában pózolt Forrás: facebook.com/kata.sarka

A kétgyerekes édesanya egy falatnyi csipkecsodában pózolt rajongóinak, ami meglehetősen mély bepillantást engedett a dekoltázsába. Persze ez egyetlen férfi követőjének a figyelmét sem kerülte el! A hihetetlenül szexi ruhadarab nem hagy túl sokat a képzeletre!

Sarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságáról

Sarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. Kata elárulta, hogy nemrég felkeresett egy asztrológust. A fiatal üzletasszony arra volt kíváncsi, hogy lehet-e még az életben teljes családja, hiszen állítása szerint már lezárta a múltat, és bizakodva várja a jövőt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.