Gáspár Evelin fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin egyre jobb formában van és ezt meg is mutatta követőinek...

Kétségtelenül itt a nyár. Ha erre a jó időből nem jöttünk volna rá, bikinis sztárjaink láttán garantáltan nekünk is melegünk lesz. Tücsi után Gáspár Evelin is fürdőruhára cserélte ruhatárát. Csodás helyen pózolt a fiatal sztár, aki szemmel láthatóan ismét megszabadult néhány felesleges kilótól.

Követői is odavannak ezért a fotóért, amit több mint ezer like-kal és dícsérő szavakkal jutalmaztak.

GE (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Hoppá! Külföldön szexizik Gáspár Evelin: fotó

Nem mindennapi fotót mutatott Gáspár Evelin a közösségi oldalán: gyönyörű lány egy gyönyörű helyen.

Kendall Jenner topless szelfit lőtt- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170526-kendall-jenner-felmeztelen-fotozta-magat.htmlKendall Jenner le sem tagadhatná, hogy a szelfikirálynő, Kim Kardashian testvére. Bármit megragad, csak, hogy felhívja magára követői figyelmét. Ezúttal tényleg durva fotót posztolt. TrendOrigoFókuszban a szemöldökhttp://www.life.hu/trend/20170523-fokuszban-a-szemoldok-tetovalas.htmlBizonyára sokunkat foglalkoztat a gondolat, hogyan tudnánk a lehető legtökéletesebb módon formázni szemöldökünket úgy, hogy közben megőrizzük természetes mivoltát is. Nos, ebben adunk most egy kis segítséget... TrendOrigoTavasztündérként pózolt Palvin Barbi-Fotó!http://www.life.hu/trend/20170526-palvin-barbi-hercegnokent-tundokolt-cannes-ban.htmlPalvin Barbi nem tud hibázni: hol hattyúként, hol dögös rocker lányként, hol pedig tavasztündérként pózol a Cannes-i Filmfesztiválon. Utóbbi ruháját szívesen elfogadnánk! Trend--Zimány Linda tökéletes testet villantott- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170525-zimany-linda-tokeletes-teste-bikiniben-foto.htmlZimány Linda jelenleg a festői Miamiban nyaral és nagy szerencsénkre szívesen meg is mutatja magát... bikiniben is. Figyelem! Forró fotók következnek! Trend--Susan Sarandon giga mellekkel lépett a vörös szőnyegre- Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170518-susan-sarandon-kitette-melleit-foto.htmlMájus 17-én, szerdán kezdetét vette az idei, 70. alkalommal megrendezésre kerülő Cannes-i Filmesztivál, a sztárok pedig csak úgy önzönlenek a festői szépségű helyszínre. Ezúttal Susan Sarandon dobta ki bájait a fotósok előtt... Trend--Károly herceg Vilmosról és Katalinról vallotthttp://www.life.hu/trend/20170413-karoly-herceg-szerint-izlestelen-volt-katalin-es-vilmos.htmlKároly herceg életrajzi könyve sok érdekes és meghökkentő információt is tartalmaz, amit eddig senkinek sem mondott el. Ezúttal fiáról, Vilmosról és annak feleségéről, Katalinról derültek ki érdekes részletek.... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.