Ezek a legújabb esküvői trendek - Debreczeni Zita Fotói!

Forrás: Debreczeni Zita -
fashion week esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem muszáj hatalmas ruhában oltár elé állni, ugyanis a menyasszonyok körében is egyre népszerűbb a lezserség, és a természetesség. A legújabb esküvői divatot Debrecezni Zita mutatta meg, aki bár klasszikus ruhában ment férjhez, ezt a hippi stílust is nagyon kedveli!

Nem könnyű esküvőre ruhát választani, a menyasszonyoknak főként, de a vendégek és a koszorúslányok is nehéz helyzetben vannak. Éppen ezért jó hír, hogy egyre inkább hódít a természetesség! Neves divatbloggerek most bemutatják a legfrissebb esküvői trendeket, Debreczeni Zita segítségével, ő fotózta le ugyanis azokat a ruhákat, amikben lazán lehetsz menyasszony.

Ezek a legújabb esküvői trendek Forrás: Debreczeni Zita

A mostani szezonban az esküvői ruhák, valamint a nyári alkalmi ruhák divatjában is rendkívül

fontos tényező a kényelem, a lágy színek és természetes anyagok

használata. Szerencsére már nemcsak szalonokban, hanem számos egyéb úton is megtalálhatjuk a tökéletes ruhát a nagy napra. A merevség kezd teljesen eltűnni a menyasszonyi ruhák divatjából, ehelyett a könnyedség, lágyság és kényelem dominál. A tervezők már olyan kreációkat alkotnak, melyekben a menyasszonyok akár egész nap jól érezhetik magukat. Egyre inkább

háttérbe szorul a fűző, az abroncsos szoknya, a merev fátyol és a túlzott díszítések, sőt már a beállított kontyok sem divatosak.

Az idei menyasszonyi ruha trend sok inspirációt merít a hippi, vintage stílusból: laza, bő maxiruhák, finom virágdíszek, könnyed tüll és áttetsző felületek dominálnak.

Debreczeni Zita a bloggerekkel Forrás: Debreczeni Zita

A koszorúslányoknál a rózsaszín és a pasztell hódít, Debreczeni Zita is ezeket az árnyalatokat választotta saját esküvőjén.

Nagyon örültem neki, hogy idén hódítanak a lágy pasztellek, mert a saját esküvőmön semmiképpen nem akartam kontrasztos színeket választani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.