Mohamed Fatima plus size modell lett

Fotó: Tv2 -
plus size Mohamed Fatima
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar csontsovány lenni Mohamed Fatima, mert ő így érzi jól magát a bőrében. Egy kis felesleggel együtt tökéletesen boldog, ráadásul plus size modell is lett belőle.

Mohamed Fatima rengeteget fogyott, de most sem csontsovány. Nem is akar az lenni, mert ő így érzi jól magát. "

Én szeretem a combomat, szeretem a karomat.

aki egy barátnője felkérésére fogott a modellkedésbe

Mohamed Fatima plus size modell lett Fotó: Tv2

Az énekesnő fotóin is látszik, hogy az égvilágon semmi baj nincs az önbizalmával, csak úgy tündökölt az új szerepében. Szerinte az is fontos, hogy mindenki lássa, a teltebb nők is szeretik a divatot és a szép ruhákat, és bizony ők is nagyon dögösek! "Látom, hogy nincsenek rám való ruhák. Konfekcióméretből nem kapom meg azt, amit nagyon szeretnék. Mindig kerestem azokat a fórumokat, ahol megtalálom a hozzám illő ruhákat" - árulta el Fatima azt, hogy miért vállalta el a felkérést.

Kiss Ramóna Marilyn Monroe-ként pózol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170606-kiss-ramona-marilyn-monroe-kent-pozol.htmlKiss Ramóna nagyon szereti rajongóit kényeztetni szexi fotókkal, a legutóbb feltöltött képére sem lehet panasz: megmutatta hosszú combjait és gyönyörű fürtjeit. Trend--Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!http://www.life.hu/trend/20170526-celebek-furdokontosben-ez-az-uj-street-style-trend.htmlEddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legjújabb trend! Trend--Elképesztő ruhákba vörös szőnyegezik Chrissy Metz, a túlsúlyos színésznő - Fotók!http://www.life.hu/trend/20170606-ilyen-ruhakban-voros-szonyegezik-chrissy-metz.htmlChrissy Metz színésznő mindig dús idomokkal rendelkezett, de most került igazán a középpontba, a Rólunk szól című sorozattal. A vörös szőnyeges megjelenésein érdekesebbnél érdekesebb ruhákat választ, latexbe is bújtatta már idomait. Trend--Melanie Gaydos, a genetikai betegséggel élő modell: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170606-melanie-gaydos-genetikai-beteg-modell.htmlMelanie Gaydos egy rendkívüli modell, aki komoly betegségben szenved, melynek következtében nagyon egyedi megjelenéssel rendelkezik. TrendOrigoPolipkarok és más extrém szerelések - Trendjelentés a CFDA Fashion Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170606-trendjelentes-a-cfda-fashion-awardsrol.htmlÉvről évre a legjobb divattervezőket díjazzák a CFDA Fashion Awardson. Mivel igazi divatünnepről van szó, mindenki valami különlegeset szeretne mutatni. Nézzük, hogy milyen ruhákat választottak a hírességek erre az alkalomra. TrendAFPMeryem Uzerli szexi fotókat posztolthttp://www.life.hu/trend/20170606-meryem-uzerli-szexi-fotoi.htmlAz éjszaka királynőjének csodaszép sztárja ezúttal dögös üzemmódra kapcsolt... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.