A legsokkolóbb szemöldöktrendek

2017.07.16. 20:55

Nem is hinnéd, mi mindent lehet csinálni egy szemöldökkel. Az emberi kreativitás és persze az őrültség viszont nem ismer határokat, így a lehető legfurcsább szemöldöktrendek láttak már napvilágot. Mutatjuk is őket!

A szemöldökparóka

A mai szemöldöktrendek a természetes vastagságot részesítik előnyben, nem is csoda, hogy Cara Delevingne lett az új szépségideál. Az övéhez hasonló természetesen dús szemöldököt próbálja rekonstruálni a szemöldökparóka. A maszkmesterek egyébként filmekben már régóta alkalmazzák a műszempilla elvén működő szemöldökragasztást, de azt nem gondoltuk volna, hogy a szépségiparba is betör. 

#sold

Hung Vanngo (@hungvanngo) által megosztott bejegyzés,

A sárkánytüskék

Kétségtelenül precíz munkát igényel, csak abban nem vagyunk biztosan, hogy érdemes időt szánni rá, hogy ezt a nagyon különc szemöldökformát elkészítsük: a tüskés kialakítás leginkább a sárkányok hátán futó pikkelysorra hasonlít. Egyébként az Instagramon Harlibi néven futó sminkes lány volt az, aki kitalálta ezt a technikát, és nem kevesebb, mint 6000 ember lájkolta is a fotóját. 

Forrás: Instagram/harlibi

 

Forrás: Instagram/badbrows_
Elcsúfított arcok, vagyis a legdurvább szemöldökkatasztrófák
A szemöldök az egész arcunk karakterét meghatározza, így egyáltalán nem mindegy, hogyan alakítjuk ki a formáját, illetve hogyan festjük és ápoljuk. Sokan éppen a szemöldökük extrém kialakításával akarnak kitűnni, ami enyhén szólva egyáltalán nem jó ötlet. A fotókért kattints ide!

A középen elválasztott 

A középen elválasztott szemöldöktrendet, ami leginkább egy madártollra emlékeztet, szintén egy sminkes lány, Stella Sironen találta ki. A fotót ezrek osztották meg, ennek ellenére a street style trendekben még nem láttuk visszaköszönni a vazelinnal kialakított szemöldökformát.

Forrás: Instagram/stella.s.makeup

A piercinges 

A 90-es évek punklázadását idézi a szemöldökön végigvezetett piercingsor. Néhány éve a New York-i divathéten, egészen pontosan egy Rodarte bemutatón sminkelték így a modelleket, de úgy látszik, ez a trend sem lett kelendő, legalábbis a kifutóknál nem jutott tovább.

Forrás: AFP

A szivárványos 

Előbbivel szemben ez az utca embere által megálmodott szemöldöktrend, ami a fesztiválszezonok nagy kedvence lehet. Az unikornisőrület egyébként is minden eddiginél erősebb most, szóval minden szivárványos trend elképesztően terjed manapság. A lila, piros, sárga és zöld festékek felhasználásával készült szemöldöktrendet a bevállalós partiarcoknak ajánljuk.

Forrás: Instagram/h0les_eyewear
Forrás: AFP
Kecskeszőrrel kipótolt szemöldök? Igen, volt, amikor ez volt a trend!


Tudtad, hogy volt idő, amikor kecskeszőrrel pótolták a szemöldököt? Vagy észrevetted már, hogy Mona Lisának egyáltalán nincs is szemöldöke? Íme, a történelem öt talán leglátványosabb, legmeghökkentőbb szemöldöktrendje.

szemöldöksokkolótrendszépség