szépségápolás Nyár smink nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaraláskor, amikor egyébként is rengeteg holmit kell bepakolni, érdemes minimalizálni a sminkkészletünket. Ám van öt termék, ami nélkül tényleg nem érdemes útnak indulni, hiszen egy alap sminkfelszerelésre bármikor szükséged lehet.

1. BB krém

Akár nappal van, akár este, a ragyogóan természetes bőrszín kialakításhoz jó, ha nálunk van kedvenc BB krémünk. Egységesíti a bőrszínt, kiegyenlíti a bőr egyenetlenségeit, ápoló vitaminjai táplálják a bőrt, és még fényvédőt is tartalmaznak.

A ragyogóan természetes bőrszín kialakításhoz jó, ha nálunk van kedvenc BB krémünk Forrás: Thinkstock

Miért jók a BB és CC krémek?

Semmi maszkhatás, vastag textúra vagy matt alapozás. Ebben a szezonban a fényes, hibátlan bőrszín a nagy sláger. Ennek eléréséhez válassz ragyogást fokozó sminkterméket. Ha az alapozódat szívesen lecserélnéd légiesen könnyebb megoldásra, akkor próbáld ki a BB vagy a CC krémeket. A választáshoz nézzük meg, mit is tudnak ezek az új generációs bőrtökéletesítő krémek.

2. Bronzosítókrém

Pillanatok alatt üdévé varázsolhatod az arcodat, és formázhatod is, ha magaddal viszed a bronzosítókrémedet. Nyáron előnyösebb a krém változat, mert rugalmasan idomul a bőrhöz, ezáltal sokkal természetesebb hatású, valamint a fényes textúrák átengedik a fényt, így nem kell aggódnod, hogy foltos lesz az arcod.

3. Tartós szemceruza

Egy hideg, mélybarna, tartós szemceruzával pillanatok alatt tudsz cicás tusvonalat húzni, de egy finom vízvonalhangsúlyhoz is ideális, vagy akár egy izgalmas füstös hatású szemfestéshez, ha elsatírozod a szemhéjadon.

Egy hideg, mélybarna, tartós szemceruzával pillanatok alatt kiemelhetjük a szemünk vonalát Forrás: Thinkstock

Tipp

A barna szemceruzát össze is keverheted a bronzosítókrémmel, így még egy pluszlehetőséged van a szemfestésed kialakításához.

4. Vízálló szempillaspirál

A magas páratartalom miatt a vízparti fürdőzéshez is érdemes vízálló szempillaspirált használnod a nyaralás alkalmával.

5. Ajakápoló

Az érzékiség fokozásához ajkad legyen puha és fényes. Az ötödik nélkülözhetetlen kellék éppen ezért az ápoló hatóanyagokban gazdag, vizesen csillogó szájfény, ami magas fénye miatt visszaveri a napsugarakat, óvja az ajkadat, nem beszélve arról, hogy mágnesként vonzza a pasikat.

Az ötödik nélkülözhetetlen kellék az ápoló hatóanyagokban gazdag ajakápoló Forrás: Thinkstock
Ezek lesznek a nyár legmenőbb sminkszíneihttp://www.life.hu/trend/20170607-ezek-lesznek-a-nyar-legmenobb-sminkszinei.htmlA szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság. Trend--Sminkelj úgy, mint a szülinapos Adriana Limahttp://www.life.hu/trend/20170607-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-adriana-lima.htmlÉletem meghatározó pillanatai között tudhatom, amikor a Fashion Weeken dolgoztam, így találkozhattam a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott és legszebb szupermodelljével, Adriana Limával New Yorkban, ahol a nemzetközi sajtónak nyilatkozva elárulta szépségtitkait. TrendOrigoMagyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--A hónap sminktrükkje: a tökéletes szelfisminkhttp://www.life.hu/trend/20170606-a-honap-sminktrukkje-a-tokeletes-szelfi-smink.htmlItt a nyár, a nagy baráti találkozások, az utazások, a fantasztikus bulik időszaka, ahol csak úgy repkednek a fényképek. Ezzel a szelfibiztos sminkkel biztosan te leszel a legszebb. TrendThinkstock5 dolog, amiért megéri megtanulni sminkelnihttp://www.life.hu/trend/20170515-5-dolog-amiert-megeri-megtanulni-sminkelni.htmlA sminkelés nemcsak néhány termék felhasználása az arcodon, valójában a smink az egyediség és az önkifejezés lehetőségét rejti. Íme 5 dolog Larion Oscar sminkmestertől, ami miatt érdemes elsajátítani a fogásokat! TrendOrigoEzért imádjuk a szeplőket! Emeld ki őket a sminkeléskorhttp://www.life.hu/trend/20170509-ezert-imadjuk-a-szeploket-emeld-ki-oket-a-sminkeleskor.htmlHa szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.