Így néz ki smink nélkül Tolvai Reni

"Forrás: Tolvai Reni " -
smink nélkül Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy melegre való tekintettel nem festette ki magát az énekesnő...

és ezt meg is értjük, hiszen ebben a hőségben sokkal jobb, ha szellőzik az ember arcbőre. Ráadásul Reni - aki egyébként többnyire sminkeli magát - ezt meg is teheti, hiszen nagyon klasszul néz ki így is.

Szius

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Hasi zsír a popsiba és vaginaplasztika: a legkedveltebb szépészeti beavatkozásokhttp://www.life.hu/trend/20170608-ezek-a-legkedveltebb-szepeszeti-beavatkozasok.htmlAz elmúlt évben mintegy 3 százalékkal növekedett a kés alá fekvők aránya 2015-höz képest, ami összességében véve 17,1 millió sebészeti eljárást jelent, de ebbe a körbe tartoznak a botoxinjekciók, kémiai hámlasztások és egyéb kevésbé invazív beavatkozások is.TrendAFPPintér Marianna szexi fenekétől felforrt az internet: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170623-igy-szexizik-pinter-marianna.htmlAz Éden Hotel egykori sztárja olyan vadító hátsót villantott, amitől mindenki szája tátva maradt. Még a csajoké is. Trend--Courtney Cox végre újból természetes http://www.life.hu/trend/20170623-termeszetes-arcat-mutatja-ujbol-courtney-cox.htmlA híres színésznő végre ráébredt: az arcát nem ráncok, hanem mosolyvonalak borítják, amelyektől egyáltalán nem jó ötlet megválni. Trend--245 milliós ruhában ment férjhez a 23 éves Swarovski-örökös, Victoria Swarovski - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170621-victoria-swarovski-245-millios-ruhaban-ment-ferjhez.htmlHáromnapos esküvőt tartott az énekesnőként is híressé vált Victoris Swarovski, aki 245 milliós ruhába és 250 vendég előtt mondta ki a boldogító igent. TrendOrigoKövérnek nevezték Karlie Kloss, modellthttp://www.life.hu/trend/20170623-karlie-kloss-megkapta-a-kover-jelzot.htmlHihetetlen, hogy manapság már mindenkit kövérnek neveznek, aztán meg csodálkozunk azon, hogy az emberek önértékelési gondokkal küzdenek. Szerencsére a szexi modell nem vette a szívére a dolgot. Trend--Aprócska vörös bikiniben szexizik Miley Cyrus: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170622-furdoruhaban-pozol-a-szexi-miley-cyrus.htmlMiley Cyrus vadító bikinis fotót villantott... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.