Szexi fürdőruhás képeket posztolt Majoros Hajni

fotó szexi Majoros Hajnalka bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztáranyuka igazán büszke lehet magára, hiszen két csemete után is tökéletes alakkal rendelkezik. Nem is rejti véka alá a gömbölyű idomait. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Majka és a család Balaton felé vette az irányt, hogy hazai terepen is kicsit élvezkedjenek a nyári napsütés és a vízpart örömeiben. Hajni számos családi fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyek egytől egyig irtó cukik, de az egyik sorozaton megakadt a szemünk:

Ezen a néhány fotón jól látszik, hogy milyen szép családja van a híres műsorvezetőnek. Azt nem is győzzük kiemelni, hogy a gyerekek milyen édesek, és megdöbbentő, hogy Marián lassan már kiköpött Majka.

De amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy Hajni milyen bomba jól néz ki. Két gyermeket hozott a világra, de ennek ellenére úgy fest, mint egy zsenge tinédzser. Nem csoda, hogy a követői is imádják a fotóit, hiszen a szexi szőkeség nem is titkolja a világ elől a szépségét.

Salma Hayek érthetetlen meztelen fotót posztolt http://www.life.hu/trend/20170626-salma-hayek-furcsa-meztelen-fotot-posztolt.htmlSalma Hayek félmeztelen fotót posztolt. De kivételesen nem igazán értjük, hogy mi volt ezzel a célja? TrendOrigoPintér Marianna szexi fenekétől felforrt az internet: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170623-igy-szexizik-pinter-marianna.htmlAz Éden Hotel egykori sztárja olyan vadító hátsót villantott, amitől mindenki szája tátva maradt. Még a csajoké is. Trend--Courtney Cox végre újból természetes http://www.life.hu/trend/20170623-termeszetes-arcat-mutatja-ujbol-courtney-cox.htmlA híres színésznő végre ráébredt: az arcát nem ráncok, hanem mosolyvonalak borítják, amelyektől egyáltalán nem jó ötlet megválni. Trend--Kövérnek nevezték Karlie Kloss, modellthttp://www.life.hu/trend/20170623-karlie-kloss-megkapta-a-kover-jelzot.htmlHihetetlen, hogy manapság már mindenkit kövérnek neveznek, aztán meg csodálkozunk azon, hogy az emberek önértékelési gondokkal küzdenek. Szerencsére a szexi modell nem vette a szívére a dolgot. Trend--Így lesz az ember testrészeiből művészet: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170620-emberi-testreszekbol-faragott-muveszetet-egy.htmlEgy újabb példa arra, hogy az emberi kreativitás határtalan: ez a fiatal lány olyan különleges képeket készít, amelyektől nekünk is leesett az állunk. Trend--Közelgő esküvőjéről mesélt Dér Heni http://www.life.hu/trend/20170620-ilyen-lesz-der-heni-eskuvoi-ruhaja.htmlDér Heni elmesélte, milyen esküvőre vágyott kislány korában, és ehhez képest mit gondol ma, felnőtt fejjel. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.