fehérnemű fotó bikini Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotók kerültek napvilágra Emily Ratajkowskiról, aki éppen Olaszországban nyaral a barátaival. 

Emily és a barátai Olaszországban vakációznak, a pihenésről pedig fotók is kerültek fel a netre. Azt már megszokhattuk, hogy bikiniben látjuk a modellt, vagy éppen anyaszült meztelenül úszkálni a tengerben.

Emily Ratajkowski furcsa bikiniben élvezkedik Olaszországban Forrás: Instagram/emrata

De olyat még nem láttunk, hogy a fiatal sztár dupla bugyiban szelte volna a habokat. Pedig az egyik frissen napvilágra került fotóján teljesen úgy fest, mintha a bikinije alá még egy fehér bugyit is felhúzott volna.

Vajon mi oka lenne a szexi szépségnek így tenni? Nincs mit rejtegetnie, hacsak nem döntött idő közben úgy, hogy többé nem mutogatja magát nyilvánosan. A furcsa fotót itt tudod megtekinteni.

Megvan a magyar Emily Ratajkowski: micsoda popsi!

Emily már a teste összes zegét-zugát megmutatta, szinte nem maradt rajta olyan felület, amit ne tett volna még közszemlére. Csodás alakjánál csak a popsijára büszkébb, így amikor megláttuk a világhírű magyar modell, Hódosi Anita hasonló képeit, rögtön ő jutott eszünkbe: Fotó!

Pánt nélküli bugyi az új női fehérneműtrendhttp://www.life.hu/trend/20170627-pant-nelkuli-bugyival-hoditanak-a-csajok.htmlNeked van már pánt nélküli bugyid? Íme az új őrület, amit ismét Amerikának köszönhetünk. Trend--Hailey Baldwint választották a világ legszexibb nőjénekhttp://www.life.hu/trend/20170625-hailey-baldwin-legszexibb-no.htmlMielőtt átvette volna a világ legszexibb nőjének járó elismerést, Hailey Baldwin elment vacsorázni a plébánossal. Trend--Emma Watson a legfurcsább ruhákat is bevállalja - Heti trendjelentéshttp://www.life.hu/trend/20170623-heti-trendjelentes-szerepel-benne-emma-watson-helen-mirren-david-beckham.htmlHelen Mirren Hamupipőkés tündöklése és napraforgós bukása mellett Emma Watson is különös ruhát villantott, Lily-Rose Depp pedig furcsa shortjával lepett meg minket. Mutatjuk a részleteket! Trend--Szétplasztikázott úrinő lett Penélope Cruz - fotóhttp://www.life.hu/trend/20170625-penelope-cruz-plasztika.htmlAlig lehet felismerni Penélope Cruze-t a róla készült legfrissebb képeken. Tény, hogy a színésznő egy szerep kedvéért alakult át teljesen, de még így is jobban fest, mint az a híresség, akinek a bőrébe bújt... Trend--Bugyiban és harisnyatartóban pózol Dér Henihttp://www.life.hu/trend/20170624-der-heni-bugyiban-es-harisnyatartoban-pozol.htmlSzemtelen című klipjének debütálása alkalmából nagyon dögös fotót posztolt magáról Dér Heni. TrendOrigoÍgy néz ki smink nélkül Tolvai Renihttp://www.life.hu/trend/20170624-tolvai-reni-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlA nagy melegre való tekintettel nem festette ki magát az énekesnő... TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.