fehérnemű fotó bikini Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotók kerültek napvilágra Emily Ratajkowskiról, aki éppen Olaszországban nyaral a barátaival. 

Emily és a barátai Olaszországban vakációznak, a pihenésről pedig fotók is kerültek fel a netre. Azt már megszokhattuk, hogy bikiniben látjuk a modellt, vagy éppen anyaszült meztelenül úszkálni a tengerben.

Emily Ratajkowski furcsa bikiniben élvezkedik Olaszországban Forrás: Instagram/emrata

De olyat még nem láttunk, hogy a fiatal sztár dupla bugyiban szelte volna a habokat. Pedig az egyik frissen napvilágra került fotóján teljesen úgy fest, mintha a bikinije alá még egy fehér bugyit is felhúzott volna.

Vajon mi oka lenne a szexi szépségnek így tenni? Nincs mit rejtegetnie, hacsak nem döntött idő közben úgy, hogy többé nem mutogatja magát nyilvánosan. A furcsa fotót itt tudod megtekinteni.

Megvan a magyar Emily Ratajkowski: micsoda popsi!

Emily már a teste összes zegét-zugát megmutatta, szinte nem maradt rajta olyan felület, amit ne tett volna még közszemlére. Csodás alakjánál csak a popsijára büszkébb, így amikor megláttuk a világhírű magyar modell, Hódosi Anita hasonló képeit, rögtön ő jutott eszünkbe: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.