Kamerák előtt gyantáztatott Pumped Gabo és VV Soma: Videó!

gyantázás videó Pumped Gabo VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo és VV Soma gyantáztatáson vettek részt egy kozmetikai szalonban. Soma egész jól bírta a megpróbáltatásokat, de Gabónak van még hova fejlődnie. 

Pumped Gabo és VV Soma vállalták, hogy kiállják azt a próbát, amit nők millió élnek át havi rendszerességel. Ellátogattak egy kozmetikai szalonba, ahol Soma lábszárát és Gabo hasát gyantáztatták le.

Pumped Gabo elárulta, hogy mit kipróbálna ki, ha plasztikai műtétre adná a fejét Forrás: RTL Klub

Gabo elárulta, hogy egyébként is rendszeresen szőrtelenít, hogy jobban látszódjon a kocka hasa. Azt is megtudtuk, hogy a fiatal híresség ezt követően sem fog áttérni a gyantázásra, mert ezt a fájdalmat nem kívánná a mindennapjaiba, bármennyire is hasznos.

Kiderült, hogy a fiúk sokat adnak a megjelenésükre, szeretnek jól kinézni. Gabo szívesen átműttetné az arcát, hogy kipróbálhassa, milyen érzés egy napig Aurélionak lenni. Soma pedig az orrát műttetné meg, mert véleménye szerint egy kicsit ferdébb a kelleténél.

Kelemen Anna nem hajlandó takarítani: Videó!

Kelemen Anna egy szépségszalont tervez nyitni, ezért ellátogatott egy kozmetikába, hogy megtanulja a szakma fortélyait. Ám a helyszínen derült ki, hogy Anna bizonyos dolgokra egyáltalán nem hajlandó, ilyen például a takarítás: Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.