Aprócska bikiniben ugrándozik Nicole Scherzinger: Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID UK/Capr -
fotó bikini Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Scherzinger is vakációzni ment két barátnője társaságában, de szerencsére a görög tengerpartról sem felejt el fotókat mutatni a követőinek. 

Nicole Scherzinger Olaszországban, Capri szigetén piheni ki a fáradalmakat újdonsült szerelmével.

A párocska le sem tagadhatná, mennyire odavan egymásért: kenegetik, kényeztetik egymást és még az sem zavarja őket, hogy a paparazzik körülöttük ólálkodnak.

Egy ilyen óvatlan pillanatban sikerült megörökíteni azt a pillanatot, ahogy Nicole szerelme nadrágjában turkál. Hogy mi volt ezzel a célja egyelőre nem tudni, a férfi azonban szemmel láthatóan élvezte a kényeztetést.

Párja nadrágjánál matat a gyönyörű énekesnő Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID UK/Capr

Ezek után pedig indokolatlanul spárgába dobta magát a napozóágyon- ez aztán a hajlékonyság! Erről sem tudni, mi volt vele a célja a szexi sztárnak, de ez lényegtelen is, ugyanis a fotó gyönyörű, a mozdulat pedig valóban páratlan.

Spárgában napozik a sztár Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID UK/Capr

Az ilyen típusú lesifotók amúgy nem mindenkinek kedveznek: Katy Perrynek például kifejezetten kínos perceket okozott néhány "jól" elkapott pillanat.

Nicole Scherzinger mellei külön életet élnek: Fotó!

Nicole Scherzinger cickói mellett Celine Dion vállai és Cher fellépőruhái lepték meg leginkább a nagyérdeműt a Billboard díjátadó gálán Las Vegasban. Mutatjuk is a részleteket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.