Dominaszerkóban szexizik Nicki Minaj: Fotó!

fotó szexi Nicki Minaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicki Minaj pontosan tudja hogyan kell felhívni magára a figyelmet: nemrég ezzel a fotóval robbantotta fel az internetet. 

A 34 éves énekesnő egy különleges fotót tett közé az oldalán: egy kantárokkal teli babarózsaszín miniruhában feszít, melyhez egy combig érő magassarkút húzott. Azt gondoltuk, hogy a gigamellű tündér megjelenést már nem fogja tudni felülmúlni, de be kell látnunk, hogy ezúttal tévedtünk.

Nicki Minaj (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

Barbie

Nicki Minaj (@nickiminaj) által megosztott bejegyzés,

A friss poszt természetesen fél nap alatt már közel 800 ezer kedvelésnél jár, és rengeteg komment is érkezett. A rajongók sem tudják feldolgozni a rózsaszín mázzal borított dominaszerkós énekesnőt. Arra egyébként kíváncsiak lennénk, hogy ezt a szerelést mennyi idő alatt tudja felvarázsolni magára Nicki.

Nicki Minaj saját terhesfotóval parodizálta Beyoncét

Beyoncé év elején posztolt egy fotót a közösségi oldalán, amellyel tudatta a rajongókkal, hogy áldott állapotban van. Egy világ örült együtt az énekesnő ikerterhességének, kivéve Nicki Minajt, aki kiparodizálta a sztáranyuka képét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.