Ben Affleck figyelmeztette barátnőjét, hogy öltözzön igényesebben

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Vida/Face To Face -
barátnő Ben Affleck öltözködés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck nagyon ad a külsőségekre, így hiába imádja új barátnőjét, nem elégedett vele: felszólította, hogy legyen igényesebb!

Ben Affleck már biztosan nem hozza helyre házasságát Jennifer Garnerrel, hiszen a színésznek új barátnője van. Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Ben a Saturday Night Live tévéműsor egyik producerével, randizik. Teljesen odavannak egymásért, de a színész azért észreveszi a hibákat is. Mivel számára nagyon fontos a külső, ezért a mellette lévő nőnek is tökéletesnek kell lennie, Lindsay Shookus viszont nem az. Ben viszont ezt nem tűri.

Ben Affleck beszólt új barátnőjének Forrás: NORTHFOTO/face to face/Vida/Face To Face

Az egyik forrás szerint a színész elővette nyers stílusát és közölte barátnőjével, hogy bizony jobban oda kellene figyelnie a kinézetére. Ben számára nagyon fontos a róla kialakult kép, meg is akarja tartani a hollywoodi imázsát és ezért még azt is vállalja, hogy sekélyes és felszínes legyen! Ben azt akarja, hogy Lindsay cserélje le az egész ruhatárát - írja a RadarOnline.

Így készül a Balaton ihlette sminkhttp://www.life.hu/trend/20170720-igy-keszul-a-balaton-ihlette-smink-larion-oscartol.htmlCsobbanj a nyár legizgalmasabb színeivel. Legyél elragadóan vonzó pillanatok alatt nappal vagy az esti vízparti bulikon! Trend--Meztelenül pózolt Caroline Wozniacki: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170724-caroline-wozniacki-meztelenul-allt-kamerak-ele.htmlCaroline Wozniacki ledobta a textilt, és felforrósította maga körül a levegőt: ilyen fotókat még sosem láttunk róla. TrendOrigoTerpesztett és melleket villantott Blac Chyna: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170724-szexi-idomokat-villantott-blac-chyna.htmlBlac Chyna egy igazán forró sorozatot osztott meg a közösségi oldalán: megmutatta a legszexibb oldalát a rajongóinak. TrendOrigoEmily Ratajkowski fenekét és melleit is megmutatta – Fotó!http://www.life.hu/trend/20170724-emily-ratajkowski-feneket-es-melleit-is-megmutatta.htmlEmily Ratajkowski mesés élete abból áll, hogy hol itt, hol ott dobja le a textilt. A követők persze nem panaszkodnak! Most is megmutatta idomait! TrendOrigoEz most a legdivatosabb plasztikai műtéthttp://www.life.hu/trend/20170724-ez-a-legdivatosabb-plasztikai-mutet.htmlMár nem a mellműtét a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. 2017-ben egy új trend hódít. Nézzétek meg, hogy mi az! Trend--A legvadítóbb magyar sztárok bikiniben: Galéria!http://www.life.hu/trend/20170721-szexi-magyar-szepsegek-bikinis-fotoja.htmlNem hiába: a magyar lányok még mindig a legszebbek. Ők azok a bikinit villantós szépségek, akikre büszkék vagyunk. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.