Ben Affleck összeköltözött a barátnőjével: Fotó!

barátnő színész Ben Affleck szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ben Affleck nemrég vált el a feleségétől, Jennifer Garnertől, de úgy tűnik már túl is tette magát a történteken, sőt már össze is költözött az új kedvesével: Fotó! 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Jennifer Garner és Ben Affleck útjai végleg különváltak, ugyanis a sztárok tavasszal közös megegyezés alapján adták be a válókeresetet. Már többször is felröppent a válás híre, ám egy darabig még próbálták megmenteni a kapcsolatukat.

Állítólag a sztárt megviselték az események, alkoholproblémákkal küzdött és elhagyta magát, de ennek ma már nyoma sincs.

Íme a költözés pillanata Forrás: NORTHFOTO/X17online.com

A 44 éves színész már túl is tette magát az eseményeken, hiszen már nem csak új barátnője van, de a jelek szerint egyre szorosodik köztük a viszony. Mint kiderült, egy szőke producerrel kezdett viszonyba, akivel állítólag már össze is költöztek. Friss fotó került napvilágra a bútorozás pillanatáról, és a hírek szerint a szerelmesek nagyon is komolyan terveznek egymással.

Egy forrás szerint minden percüket együtt töltik, és Lindsey is a színész otthonában tartózkodik. Viszont az is kiderült, hogy a sztárapuka számára még mindig az a legfontosabb, hogy a csemetéi otthonosan érezzék magukat az új, Los Angeles-i otthonában, ami egyébként nem messze helyezkedik el az egykori családi fészektől.

A ház kiválasztásánál nem csak új barátnője kívánalmait vette figyelembe, hanem gyerekeiét is, ugyanis a színész szeretné, ha csemetéi ezek után is sok időt töltenének vele. Ezért esett a választása egy családi házukhoz közeli otthonra. - írta meg a DailyMail.

Bár elvált a sztárpár, egy dolog azonban örökre megmarad: közösen járnak vasárnaponként a gyerekeikkel tempolmba.

Ben Affleck rosszul néz ki: Fotó!

Bizonyos hírek szerint Ben Affleck a válás miatt lett alkoholista, ami alaposan tönkretette a sztárt. Hiába volt elvonón, egyelőre nem néz ki jobban, sőt! A májusban készült fotóin egyenesen rosszul festett a sármos sztárapuka: Fotó!

Ide költözik Los Angelesből Adele és a családja http://www.life.hu/sztarok/20170710-csaladjaval-koltozik-los-angelesbol-adele.htmlA híres énekesnőnek elege lett Los Angelesből, helyette inkább a szülővárosára vágyik. TV + Sztárok--Két kisbabával pózolt Hosszú Katinka: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170709-hosszu-katinka-ket-kisbabaval-fotozkodott.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalára Hosszú Katinka. Ilyenben még biztosan nem volt korábban része. TV + Sztárok--Dévényi Tibi bácsi már elkészült a végrendeletével http://www.life.hu/sztarok/20170709-elkeszult-a-vegrendeletevel-devenyi-tibi-bacsi.htmlA 70 éves lemezlovas túlesett a végrendelkezésen, és azt is elárulta, hogy miért pont most készítette el. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoGyönyörű nő lett Paul Walker lánya, Meadow: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170709-csodas-fiatal-no-lett-meadow-walkerbol.htmlPaul Walker lánya csodás fiatal nővé serdült, bizonyára a híres édesapja is büszke lenne rá... TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát pozitívum érte, mióta felrúgta a régi életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170709-demcsak-zsuzsanak-jot-tett-a-valtozasok-sorozata.htmlDemcsák Zsuzsa őszintén mesélt jelenlegi életéről, a jövőbeli terveiről is, de a szerelmi száláról továbbra sem beszél. TV + Sztárok--Matthew Perry már csak árnyéka egykori önmagának: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170707-matther-perry-onmaga-halvany-kopiaja-lett.htmlMatthew Perryért egy időben odavoltak a csajok, hiszen a Jóbarátok című sorozatban nem csak fiatal volt, hanem jóképű is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.