Kim Kardashian fotó mellbimbó szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi híresség sokat nem habozott: mindenkinek megmutatta mi van a pólója alatt. Tette mindezt KÉTSZER a héten. Biztos ott is tombol a kánikula.

Kim Kardashian nagyon szeretne harmadik gyereket, de az egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy szüljön. Sőt, már a második gyermek kihordása is kockázatos volt, de a sztáranyuka azt még bevállalta. Most azonban már úgy döntött, hogy rengeteg pénzt fizet egy béranyának, hogy harmadik gyermeke lehessen. A kiválasztott hölgy valóban nem olcsó, de cserébe minden elvárásnak és szempontnak megfelel. Így Kimről nem készül több kismama fotó, de így is tesz arról, hogy róla beszéljenek. Ez a kép például hétfőn készült, amikor testvérével, Kendall Jennerrel ment vásárolgatni.

Kim Kardashian vásárolni megy Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Agny, Tyja

Szerdán pedig egy egyszerű fekete nadrágot, valamint egy hasvillantós pántnélküli felsőt viselt, amely alatt tökéletesen látni lehetett a híresség mellbimbóit. A képeket itt tudod megnézni.

Ebben pedig szerdán vonult Kim Forrás: BACKGRID/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Dahe, Dara

Kim Kardashian feneke nem olyan feszes

A fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.