Kim Kardashian megmutatta a bájait: Fotó!

mell Kim Kardashian dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian legújabb fotójától kicsit kiakadt mindenki, aki csak látta. Főleg a férfiakat hozta izgalomba a botrányhősnő legújabb szettje.

Mióta Kim Kardashian leszokott arról, hogy az agyon szerkesztett narancsbőrös fenekét mutogassa, újból imádni kezdték az emberek. A popsi helyett mostanság inkább a cicikre kerül a hangsúly, amik szintén nagyon messze vannak a természetestől, de a fenekével ellentétben legalább feszesek és narancsbőr-mentesek.

Ennek örömére fel is töltött egy újabb fotót az oldalára, ami valóban nagyon vadító lett, még női szemmel nézve is. A csipkés, feszülős "nadrág" sokat sejtetően tapad rá Kim combjaira és a nemi szervére is. De mindezekrő egyértelműen elterelik a figyelmet a metál melltartóban kipakolt mellek.

Kellő visszaigazolás, hogy a poszt 5 óra leforgása alatt 600 ezer kedvelést kapott a sztáranyuka közösségi oldalán.

12 millióért fogadott béranyát Kim Kardashian

Kim Kardashian nagyon szeretne még egy harmadik csemetét, de az orvosok óva intették attól, hogy újból teherbe essen. Mint kiderült, már a második terhességet sem ajánlották a szexi sztárnak, de őt ez egyáltalán nem érdekelte. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.