szexi fotó Kylie Jenner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell nem aprózta el: ezekkel a képekkel forrósítja az emberek hangulatát. 

Ahogy azt már megírtuk, csütörtökön lett 20 éves Kylie Jenner. Van mit ünnepelni, hiszen a második X-en túl, az egyik leggazdagabb hollywoodi sztárcsemete lett, testvérével közös ruhakollekciókkal és saját kozmetikai branddel, amit az egész világon imádnak.

20 ⭐️

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

Éppen ezért nem csoda, hogy a születésnapjáról a közösségi oldalán is megemlékezett, néhány elképesztően dögös felvétellel. A fehérneműs, vörös fényben készült képek erotikus hangulatot varázsolták a csodás idomokkal megáldott sztár köré.

thanks for all the birthday wishes!

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

A képek több, mint 3 millió kedvelést kaptak. Ebből is látszik, hogy Kylie valóban hatalmas népszerűségnek örvend.

Kim Kardashian feneke nem olyan feszes

A fenekéről elhíresült Kim Kardashianről fürdőruhás fotók kerültek elő, így aztán nem tudja tovább rejtegetni, hogyan is néz ki valójában a hatalmas hátsója. Nos, nem tökéletes, sőt, a narancsbőr fogalmát Kim is közelről ismeri!

Elképesztő szelfit lőtt Tóth Verahttp://www.life.hu/trend/20170812-elkepeszto-szelfit-lott-toth-vera-a-szigetre-menet.htmlNem lehet elégszer leírni, micsoda dögös nő lett a nagy fogyása után Tóth Vera. TrendOrigoFürdőruhában mutatta meg bájait Batánovics Lilihttp://www.life.hu/trend/20170812-furdoruhaban-mutatta-meg-bajait-batanovics-lili-x-faktor-felfedezett.htmlA 2013-as X-Faktor egyik legtehetségesebb énekesnője volt Batánovics Lili. A fiatal tehetségről mostanában keveset hallani, de néhány napja figyelemre méltó fotókat posztolt a Facebookjára. TrendOrigoMeztelenre vetkőzött Jenson Button barátnője: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170811-puceran-furdozott-jenson-button-baratnoje.htmlIgazán forró fotók kerültek napvilágra a híres autóversenyző barátnőjével: elég jó teste van, az már egyszer biztos. Trend--Mindenki a félkarú Laurennel akar randiznihttp://www.life.hu/trend/20170811-fantasztikusan-szep-a-felkaru-fiatal-lany.htmlHiányzik a lány jobb karja, mégis érte rajong minden férfi a Tinderen. Vajon mi a titka? TrendOrigoKim Kardashian megmutatta a bájait: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170811-orult-szexi-fotot-mutatott-kim-kardashian.htmlKim Kardashian legújabb fotójától kicsit kiakadt mindenki, aki csak látta. Főleg a férfiakat hozta izgalomba a botrányhősnő legújabb szettje. Trend--Boob Heart Challenge, avagy csinálj szívet a cicidből: Fotók!http://www.life.hu/trend/20170809-igy-lesz-sziv-a-cicidbol.htmlLáttunk már bizarr kihívásokat terjedni a neten, de most íme egy újabb: csak hogy nyáron se unatkozzanak a tinilányok. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.