Bódi Sylvi megmutatta mindenét: Videó!

szexi Bódi Sylvi videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi hosszú idő után egy saját videóval jelentkezett a közösségi oldalán: nagyon szexi a sztár. 

Bódi Sylvi mostanában a természetes megjelenést részesíti előnyben. Szívesen mutatkozik természetes közegben, smink és tökéletesen belőtt haj nélkül, amit egyébként a követői nagyon értékelnek.

Ám ezúttal visszatért régi önmagához, és vérbeli modellként viselkedett a kamerák előtt. Királykék alkalmi ruhát, csodás sminket és elegáns kontyot viselt, a szörfdeszkát pedig egy brutál szexi tűsarkúra cserélte.

Így vonaglott a rakparton, ám a szeles időnek köszönhetően a ruha bizony fellibbent, és ennek köszönhetően betekintést nyerhettünk Sylvi intimebb területeihez is. Még csak 5 órája került fel a videó a sztár közösségi oldalára, de már közel 20 ezer ember megtekintette, hiszen sokak számára szép látványt jelentenek Sylvi végtelen lábai (is).

Ennek köszönheti a csodálatos életét Bódi Sylvi

Bódi Sylvi azt az életet élte, amit a legtöbb befutott modell. Aztán egyszer elhatározta, hogy változtat ezen: azóta már másból finanszírozza a mindennapjait. Olvass tovább itt...

Homokba, vízbe és festékbe öltöztetett nők: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170815-homokba-es-vizbe-oltoztettek-a-modelleket.htmlIlyen különleges "ruhákat" ritkán látni fotózáson. Nem is csoda, hiszen nem is lehet kétszer ugyanúgy viselni. Trend--Így fest bikiniben Geszler Dorottya: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170815-geszler-dorottya-szexi-bikinis-fotot-villantott.htmlElképesztően dögös bikinis fotót posztolt a közösségi oldalára Geszler Dorottya. Trend--Palvin Barbi apró bikiniben pózolt - Fotóhttp://www.life.hu/trend/20170814-palvin-barbi-aprocska-bikiniben-mutatta-meg-magat-foto.htmlPalvin Barbi csodaszép és ezt nem is fél megmutatni. Ezúttal durván szexi fotót mutaott magáról.Trend--Szexi alakot villantott Tücsi: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-megmutatta-strandalakjat-tucsi.htmlA fiatal szépség olyan fotót tett közzé, ami akár egy képeslap is lehetne. TrendOrigoMegmutatta természetes arcát Liptai Claudia http://www.life.hu/trend/20170814-igy-nez-ki-smink-nelkul-liptai-claudia.htmlKülönleges fotóval örvendeztette meg a rajongóit Liptai Claudia: így néz ki reggel, mikor ül a dugóban. Trend--Így fest ma Leticia Calderón, az Esmeralda egykori sztárja: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170814-ilyen-szep-az-esmeralda-egykori-sztarja-laura-zapata.htmlLeticia Calderónnak minden jól áll: hosszú barna fürtökkel, és szőke rövid hajjal is fantasztikusan néz ki. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.