Szilágyi Szilvia brutálisan szexi: Fotók!

Caramel fotó Szilágyi Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Caramel bizonyára büszke a feleségére, aki nem csak gyönyörű, hanem talpraesett és szorgalmas is. 

Caramel feleségéről, Szilágyi Szilviről sokaknak az a cipőmárka jut eszükbe, amelyet Szilvi alapított. A 2015-ben indult cég bőrből készült lábbeliket, mokaszinokat kínál babáknak. A szépség emellett pedig modellkedik is, és ő lett az egyik sportruházatot gyártó cég arca.

Csodás alakja van a fiatal anyukának Forrás: Facebook

Igyekszik minden álmát megvalósítani, és önállóan sikereket elérni. Már korábban is említette, hogy ő nem szeretne tipikus sztárfeleség lenni, mert neki ennél nagyobb céljai vannak az életben, amelyekért egyedül szeretne megküzdeni.

Nem akar Caramel hírnevéből megélni, saját céljai vannak Forrás: Facebook

A közösségi oldalai is szépen növekednek, ugyanis olyan bomba fotókat mutat magáról, amelyekről még nőként is nehéz levenni a tekintetünket. Szilvi rendkívül karcsú, az idomai mégis nagyon formásak, ami ritka kombináció, főleg természetes kiadásban.

Így kell kifigurázni egy fitneszbloggert: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170818-kifigurazta-fitneszblogger-feleseget-a-ferj.htmlEdward Lane-nek tele lett a hócipője azzal, hogy ő csak egy Instagram-férj. És azzal is, hogy mindenki a felesége hülye képeit lájkolgatja. TrendOrigoMegmutatta magát meztelenül is Winnie Harlow: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170818-igy-nez-ki-meztelenul-winnie-harlow-vitiligos-modell.htmlDöbbenetes fotó került napvilágra Winnie Harlowról. A szexi szépség egyáltalán nem szégyelli a külsejét, sőt! TrendOrigoÉlvezd ki a nyár utolsó napjait: romantikus smink napsütötte napokrahttp://www.life.hu/trend/20170816-igy-keszul-a-romantikus-nyari-smink.htmlA meghitt pillanatokhoz legyél hamvasan ártatlan ezzel a könnyen elkészíthető érzéki sminkkel. Részesítsd előnyben a halvány rózsás árnyalatokat egy kis csavarral megfűszerezve. Élvezd ki a nyár utolsó napjait! TrendThinkstockMackónadrágban pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170818-mackonadragban-pozol-sarka-kata-kovetoi-beszoltak.htmlVéget ért Sarka Kata luxusnyaralása, a minap ugyanis már a Szent István bazilika előtt pózolt és fel is töltötte a fotót az Instagramjára. A kézmozdulatából akár arra is lehet következtetni, hogy a Loved (szeretve) feliratú mackónadrág jellegű naciját akarta megmutatni a nagyközönségnek. TrendOrigoFehérnemű nélkül lépett a vörös szőnyegre Mel B: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170817-nem-viselt-fehernemut-mel-b.htmlMi ez a szerelés a híres énekesnőn? Ez több, mint borzalmas. Trend--A legőrültebb magassarkú cipőkhttp://www.life.hu/trend/20170816-a-legorultebb-magassarku-cipok.htmlNem éppen a hordhatóság és a praktikum vezérelte ezeknek a cipőknek a megalkotását. Sokkal inkább a feltűnéskeltés, a művészi kifejezés, vagy csupán a szórakoztatás. Nézzük is, hogyan fest az a magassarkú, ami Csubbakától, csirkéktől, galamboktól nyert inspirációt! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.