Palvin Barbi mellbimbóját szinte semmi sem takarja: fotó

fotó szexi Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi nem csak szerelmes, hanem nagyon szép  és szexi is. Ezek közül mondjuk az utóbbi kettő eddig is igaz volt, ám ezúttal egy brutálisan forró fotót posztolt a közösségi oldalára. 

Palvin Barbi nemrég egy igazi strandolós fotót osztott meg a követőivel az Instagramon. A képhez címnek azt adta: még egy nap a Paradicsomban. Le sem tagadhatná, hogy jól érzi magát, hiszen csak úgy sugárzik az arca.

Bár az is könnyen előfordulhat, hogy a sugárzó vidámság hátterében nem csak a szép környezet áll, hanem az a brit zenész is, akivel a napokban csókolózni látták a magyar sztárt. De akármiről is legyen szó, a lényeg az, hogy Barbinak jót tesz.

another day in paradise ❤️

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Legalábbis ami a számait illeti, akkor biztosan, hiszen az egy nappal ezelőtt posztolt fotója szinte félmillió kedvelésnél jár. Persze ez nem meglepő, hiszen a szexi szépség mellbimbóját csak egy aprócska pirös fehérnemű borítja.

Egy szál semmiben pózolt Palvin Barbi - Fotó

A világsztárok érdeklődését is felkeltő szupermodell ezúttal olyat mutatott, amitől garantáltan mindenkinek édes álmai lesznek. Barbi egy oszlopnak támaszkodva, szabad szemmel alig látható, zsinóros bikiniben pózolt.

Így kell kifigurázni egy fitneszbloggert: Fotók! http://www.life.hu/trend/20170818-kifigurazta-fitneszblogger-feleseget-a-ferj.htmlEdward Lane-nek tele lett a hócipője azzal, hogy ő csak egy Instagram-férj. És azzal is, hogy mindenki a felesége hülye képeit lájkolgatja. TrendOrigoMegmutatta magát meztelenül is Winnie Harlow: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170818-igy-nez-ki-meztelenul-winnie-harlow-vitiligos-modell.htmlDöbbenetes fotó került napvilágra Winnie Harlowról. A szexi szépség egyáltalán nem szégyelli a külsejét, sőt! TrendOrigoÉlvezd ki a nyár utolsó napjait: romantikus smink napsütötte napokrahttp://www.life.hu/trend/20170816-igy-keszul-a-romantikus-nyari-smink.htmlA meghitt pillanatokhoz legyél hamvasan ártatlan ezzel a könnyen elkészíthető érzéki sminkkel. Részesítsd előnyben a halvány rózsás árnyalatokat egy kis csavarral megfűszerezve. Élvezd ki a nyár utolsó napjait! TrendThinkstockMackónadrágban pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20170818-mackonadragban-pozol-sarka-kata-kovetoi-beszoltak.htmlVéget ért Sarka Kata luxusnyaralása, a minap ugyanis már a Szent István bazilika előtt pózolt és fel is töltötte a fotót az Instagramjára. A kézmozdulatából akár arra is lehet következtetni, hogy a Loved (szeretve) feliratú mackónadrág jellegű naciját akarta megmutatni a nagyközönségnek. TrendOrigoFehérnemű nélkül lépett a vörös szőnyegre Mel B: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170817-nem-viselt-fehernemut-mel-b.htmlMi ez a szerelés a híres énekesnőn? Ez több, mint borzalmas. Trend--A legőrültebb magassarkú cipőkhttp://www.life.hu/trend/20170816-a-legorultebb-magassarku-cipok.htmlNem éppen a hordhatóság és a praktikum vezérelte ezeknek a cipőknek a megalkotását. Sokkal inkább a feltűnéskeltés, a művészi kifejezés, vagy csupán a szórakoztatás. Nézzük is, hogyan fest az a magassarkú, ami Csubbakától, csirkéktől, galamboktól nyert inspirációt! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.