Így csókolózik Palvin Barbi és Julian Perretta: Fotó!

csók Julian Perretta Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pont került a titokzatos kérdésre: ez a férfi bizony jóval közelebb áll Palvin Barbihoz, mint az összes többi.

Ahogy azt már korábban megírtuk, nemrég egy igen romantikus fotó került fel a közösségi oldalakra, amelyen Barbi egy sármos zenésszel ölelkezik. A kép hangulatából látni lehetett, hogy forr közöttük a levegő, de ezen kívül sokat nem tudtunk a fiatalokról. Egészen mostanáig.

Ugyanis most egy friss fotó került napvilágra ugyanarról az estéről, ám ezt nézegetve már nem kérdéses, hogy Barbi milyen viszonyt ápol Julian Perrettával. Meghitten csókolóztak, azzal sem törődve, hogy lencsevégre kapták őket.

Íme a félreérthetetlen fotó Forrás: Instagram

Lehet, hogy Julian komolyabban elrabolta a szexi modell szívét? Hiszen azért lássuk be, Barbi nem szokta engedni, hogy nyilvános fotók készüljenek a magánéletében megjelenő szereplőkről, pedig bizonyára nem magányosan töltötte eddig sem az estéit.

Palvin Barbi bikiniben szexizik - Videó!

Modellek ezreinek álmát valósította meg Palvin Barbi, aki fiatal kora ellenére hihetetlen sikereket ér el a szakmájában: legutóbb a Sports Illustrated felkérésére állt kamerák elé (nem először), és egy olyan forró hangulatú videót dobtak össze, amitől mindenkinek tátva maradt a szája.

Rtl Klubos műsorban láthatjuk felbukkanni Cicciolinát http://www.life.hu/sztarok/20170815-ebben-a-muroban-fog-szerepelni-cicciolina.htmlKi gondolta volna? Ebben a műsorban lesz látható hamarosan a pornózás koronázatlan királynője.TV + Sztárok--Akkor és most fotón Ördög Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-akkor-es-most-ordog-nora.htmlEmlékeztek még arra, hogyan nézett ki Ördög Nóra és férje 2008-ban? Nem? Akkor nézzétek meg a műsorvezető fotóját! TV + Sztárok--Görög Zita újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gorog-zita-uj-szerelme.htmlGörög Zita magánéletéről nem sokat tudni, annyi viszont biztos, hogy tavaly zátornyra futott házassága után most újra rátalált a szerelem. TV + Sztárok--Gáspár Evelin kiakadt apjárahttp://www.life.hu/sztarok/20170815-gaspar-evelin-kiakadt-az-apjara.htmlA Gáspár család látszólag nagyon összetartó, ám ezúttal Evelinnél betelt a pohár és durván kiosztotta édesapját. TV + SztárokOrigoRippel Feri nyitott lenne egy új kapcsolatra http://www.life.hu/sztarok/20170814-rippel-feri-keszen-all-egy-uj-kapcsolatra.htmlRippel Feri kirobbanó formában van: nem csoda, hogy nem töltötte egyedül az estéjét a Szigeten sem. TV + SztárokOrigoTóth Vera csókja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170814-toth-vera-csok-foto.htmlTóth Vera ezúttal nem kutyáival, hanem egy másik szőrös kedvencével bújt össze...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.