Jennifer Lopez dögös fotókon fogdossa saját mellét

mell Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez 48 éves létére még mindig elképesztően vadító: ezt be is bizonyította egy fotósorozattal, amin a saját mellét markolássza.

A szexi díva nem foglalkozik azzal, hogy lassan 50 éves lesz: ő még mindig ugyanolyan szexi, mint 10 vagy akár 20 évvel ezelőtt, és nem is hajlandó visszafogni magát. A sztármama még mindig szereti kirakatba tenni az idomait, és ha a merész ruhák nem lennének elegendőek, még rá is mutat a lényegre, pontosabban rámarkol.

Jennifer Lopez 48 évesen is elképesztően dögös Forrás: Instagram/Jennifer Lopez

Jennifer Lopezt ugyanis nemrég dögös összeállításban fotózták, a sztár pedig saját magát fogdosta a felvételeken: a melleit markolászta. Itt sem állt még meg az énekesnő, hogy még szexibb legyen, a képen a combját is simogatta: így lett igazán vadító!

J.Lo mellbimbói kiszúrják a szemünket

A 47 éves díva nem vett fel melltartót, anélkül készített magáról egy tükörszelfit. Tűhegyes bimbóit mutogató posztja persze azóta önálló életre kelt, és felszántotta az internetet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.