Lily-Rose Depp 18 évesen pucérra vetkőzött - Fotó!

Forrás: Steven Klein/CR FASHION BOOK -
fotó Lily-Rose Depp meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily-Rose Depp sem egy hétköznapi szakmát választott: Johnny Depp lánya már egy jó ideje modellkedik. Eddig azonban várt azzal, hogy ledobja a textilt, de korábban nem is tehette volna, mert csak néhány hónapja lett 18!

Johnny Depp lánya szintén szereti a rivaldafényt, de ő inkább a modellkedésben teljesedik ki. Már egy ideje nagyon keresett manökennek számít, bár azt nem lehet tudni, hogy ennek vajon van-e köze híres szüleihez... A lényeg úgyis az, hogy a sztárcsemete nagyon élvezi a fotózásokat, és szerencsére nem is szégyenlős.

Lily-Rose Depp Forrás: Steven Klein/CR FASHION BOOK

Lily-Rose Depp ugyanis hajlandó levetkőzni a fotózások kedvéért, ugyan ezt csak néhány hónapja teheti meg törvényesen! Májusban töltötte be a 18. életévét, nemrég pedig már le is dobta a textilt a a CR Fashion Book 11 számára!

Lily-Rose Depp 18 évesen pucérra vetkőzött Forrás: Steven Klein/CR FASHION BOOK

Anorexiás lenne? Döbbenetes állapotban van Johnny Depp lánya


Korábban már a Life.hu-nak is feltűnt, mennyire sokat veszített súlyából Johnny Depp és Vanessa Paradis 16 éves lánya, de Lily Rose Depp egyre rosszabbul fest. Túlságosan sovány! Nézd meg, mennyire vékony a sztárcsemete!

Jennifer Lopez dögös fotókon fogdossa saját mellét http://www.life.hu/trend/20170823-jennifer-lopez-dogos-fotokon-sajat-mellet-fogdossa.htmlJennifer Lopez 48 éves létére még mindig elképesztően vadító: ezt be is bizonyította egy fotósorozattal, amin a saját mellét markolássza. TrendOrigoKate Hudson így fest haj nélkül - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170823-kate-hudson-igy-fest-haj-nelkul.htmlSzokás, hogy a színészek egy forgatás kedvéért drasztikus átalakuláson esnek át, ezt Kate Hudson sem úszta meg. Neki a hajától kellett megválnia! TrendOrigoIszak Eszti fehérneműben mutatta meg magát - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170823-iszak-eszti-fehernemus-fotot-villantott.htmlIszak Eszti a visszafogottabb sztárok sorát erősítette egészen eddig... ezúttal azonban durván szexis fehérneműs fotót osztott meg magáról.TrendOrigoMihalik Enikő: „Mindenki feszeng kicsit a saját testében"http://www.life.hu/trend/20170822-mihalik-eniko-az-instyle-cimlapjan.htmlMihalik Enikő nagyon tudatosan menedzseli életét, modellkarrierje csúcsán van. Bár jó dolognak tartja a „fogadjuk el magunkat, ahogy vagyunk" elvet, saját bevallása szerint lustának tartaná magát, ha nem járna el rendszeresen edzőterembe. Enikő elárulta, hogy még egy szupermodellnek is vannak gátlásai, és arról is beszélt, mit tart saját gyenge pontjának. TrendOrigo10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességekhttp://www.life.hu/trend/20170817-sztarok-10-ezer-forint-alatti-ruhaban.htmlAlapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak. Trend--Darázsderekúvá photoshopoltatta magát Mariah Careyhttp://www.life.hu/trend/20170822-darazsderekuva-photoshopoltatta-magat-mariah-carey-cimlapon.htmlAhogy írtunk róla, hatalmasra hízott Mariah Carey, az énekesnő legalább 100 kilós. Az imidzse javítása érdekében most egy szokványos, de mégis drasztikus eszközhöz nyúlt, így a Paper magazin címlapján fel sem ismernénk. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.