Heidi Klum cicije lopta el a show-t - Ruhamustra az MTV VMA vörös szőnyegéről

MTV VMA vörös szőnyeg Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Katy Perry, Pink és Miley Cyrus frenetikus előadása volt említésre méltó a tegnap este megrendezett MTV VMA-n, hanem a vörös szőnyeges bevonulás is. Nézzük is a legemlékezetesebb ruhákat! 

Nicki Minaj mi másban is jelenhetett volna meg, mint egy rózsaszín latexoverálban. Természetesen a dekoltázs sem maradt el.

Nicki Minaj Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Olivia Munn Nicolas Jebran kreációját viselte. A hímzett ruha jól mutatott a színésznőn, de az a sötét rúzs külön életet élt, nem olvadt bele az összeállításba.

Olivia Munn Forrás: AFP/2017 Getty Images/Phillip Faraone

Michael Jackson lánya, Paris egy csodásan hímzett Diorban érkezett, a ruha azonban nemcsak a hímzésről szólt, hanem az alatta látványosan kivillanó Dior fehérneműkről.

Paris Jackson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Phillip Faraone

A színésznő, Arielle Vandenberg leopárdmintás nadrágkosztümjéhez egy csipkebodyt választott.

Arielle Vandenberg Forrás: AFP/2017 Getty Images/Phillip Faraone

Kesha volt az egyetlen, aki nagyestélyiben jelent meg, amiket tüllszárnyak díszítettek.

Kesha Forrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer

Yanina Couture piros, levélmintákkal díszített ruháját viselte

Vanessa Hudgens.

Vanessa Hudgens Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Pink ezúttal az igencsak maszkulin külsőre szavazott.

Pink Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Gigi Gorgeous szokása szerint kebelvillantással tűnt ki a mezőnyből, habár ennél sokkal botrányosabb szerelésben is láttuk már.

Gigi Gorgeous Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Zuhair Murad kreációja ugyan mélyen dekoltált volt, mégis Hailey Baldwin feneke volt inkább hangsúlyos.

Hailey Baldwin Forrás: AFP/2017 Getty Images/Rich Fury
Hailey Baldwin Forrás: AFP/2017 Getty Images/Phillip Faraone

Heidi Klumtól ezt nem vártuk: a második tinikorát élő modell ugyanis gigaciciket villantott.

Heidi Klum Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Alessandra Amborosio Balmain ruhában futurisztikus külsővel jelent meg.

Alessandra Ambrosio Forrás: AFP/2017 Getty Images/Phillip Faraone

Demi Lovato csillogó, török basa nadrágja egyáltalán nem mutatott jól.

Demi Lovato Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christopher Polk

Katy Perry aszimmetrikus ruháját Stephane Rolland álmodta meg. Kétségtelenül jól passzolt az énekesnő vagány stílusához.

Katy Perry Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison
Melyik sztárnak állt jobban ugyanaz a ruha? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170817-ugyanazt-a-ruhat-viseltek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb, amikor egy eseményen ugyanazt a ruhát viseli két sztár. Habár ez ritkán fordul elő, más-más alkalmakon gyakran látunk ugyanolyan holmit a hírességeken, így össze tudjuk hasonlítani, kinek áll jobban. TrendNorthfoto10 alkalom, amikor 10 ezer forint alatti ruhát viseltek a hírességekhttp://www.life.hu/trend/20170817-sztarok-10-ezer-forint-alatti-ruhaban.htmlAlapvetően ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a sztárok mindig a legújabb és legdrágább kollekciókat viselik, de a vörös szőnyeges eseményeken túl is van élet, amikor nem feltétlenül a legmárkásabb holmikban flangálnak. Íme 10 példa, amikor a legnagyobb sztárok is 10 ezer forint alatt vásároltak. Trend--Érkezik a Vogue szeptemberi száma: négy címlapon pózol Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20170816-megjelent-a-szeptemberi-vogue-jennifer-lawrence-a-cimlapon.htmlAki látta A szeptemberi kiadás (The September Issue) című filmet, az pontosan tudja, hogy a divatmagazinok szeptemberi száma kiemelkedően fontos. Nem egy a sok közül, hanem a legjelentősebb szám egész évben: ahogy mondani szokás, a szeptember a divatvilág januárja. Éppen ezért évről évre nagy figyelem kíséri ezeket a lapszámokat, ráadásul a Vogue fennállásának 125. évfordulóján még nagyobb a felhajtás a világ vezető divatmagazinjának háza táján. Trend--Pizsama, buggyos ujj, pucér fenék: Ruhamustra a Teen Choice Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170814-ruhamustra-a-2017es-teen-choice-awardsrol.htmlVasárnap este adták át a Teen Choice Awards díjait, amit szokás szerint megelőzött a vörös szőnyeges bevonulás. Akadtak meglepetések és kirívó szerelések, amiket már mutatunk is! TrendAFPÁtlagos kislányból bombanő és márkanév: 20 éves lett Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20170809-a-20-eves-kylie-jenner-stilusevolucioja.html20 éves korára az egyik leggazdagabb hollywoodi sztárcsemete lett, testvérével közös ruhakollekciókkal és saját kozmetikai branddel, amit az egész világon imádnak. De hogy lett Kylie igazi márkanév, és mennyit változott gyerekkora óta? Mutatjuk! TrendOrigoRihanna a modern kori Disney-hercegnő? Fotók, amelyek ezt bizonyítják!http://www.life.hu/trend/20170731-rihanna-a-modern-kori-disney-hercegno.htmlSok kislány álmodozik arról, hogy ő a főszereplője valamelyik Disney-mesének, ahol a szépséges herceg oldalán tündökölhet csodálatos ruhákban. Aztán persze sokat komolyodnak: a hercegre még igen, de a hercegnős ruhákra már nem vágynak. Pedig arról sem kell feltétlenül lemondani, most megmutatjuk, hogyan formálta újra a Disney-hercegnős stílust Rihanna. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.