Kim Kardashian kontúrozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sminkelés világában a kontúrozás egy teljesen átlagos, hétköznapi dolog. De úgy tűnik Kim Kardashian ezt is újra értelmezte. 

Kim Kardashiannak köszönhetően már egy csomó hasznos tippet megtudhattunk a sminkeléssel kapcsolatban. Ám nemrég egy olyan fotó került fel a sztár weboldalára, amit nem tudtunk mire vélni.

A képen Kim boldogan hátradőlve ül egy széken, szélesre kitárt lábakkal. Egy férfi pedig mosolyogva matatja a sztár lábaközét. Persze azt pontosan nem tudjuk, hogy mi történik odalent, de állítólag kontúrozták a híres édesanya lábait.

Kim Kardashiannak még a lába között is kontúrozva van Forrás: kimkardashian.com

Itt a turpisság: ettől tűnnek a hírességek olyan tökéletesnek ( a photoshoptól eltekintve). Mert még a lábuk között is kontúrozva vannak a vonalaik.

Kim Kardashian feneket akart a nő, de belehalt a műtétbe

Latesha Bynum olyan feneket szeretett volna, mint Kim Kardashiané, ezért felkeresett egy "szakembert". A fenékátalakító beavatkozást egy manhattani lakásban végezte el egy férfi, aki plasztikai sebésznek adta ki magát, ám mint kiderült, mégsem értette annyira a dolgát. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.