Catherine Zeta-Jones fotó anya-lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő a 14 éves lányával érkezett New Yorkba, a Michael Kors fashion showra. Együtt nézték végig a legújabb darabok felvonulását a kifutón, és láthatóan nagyon jól érezték magukat ezen a különleges programon.

A fotósok is örültek a látogatásnak, bátran készítettek róluk képeket, ugyanis mindketten gyönyörűek. A 47 éves sztár simán letagadhatna 10 évet, ám azt már nem, hogy a mellette álló fiatal hölgy bizony a lánya.

Catherine és a lánya csodásak voltak New Yorkban Forrás: NORTHFOTO/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Gregory Pace/Rex/Shutterstock

A 14 éves Carys ugyanis a génjeiben hordozza a mama elegáns szépségét. Tinédzser kora ellenére nagyon felnőttes a megjelenése, a kisugárzása, és a viselkedése is igen érett belsőre utal. Nem csoda, hogy az anyja büszke rá - írta meg a TheSun.

Catherine Zeta-Jones megmutatta smink nélküli arcát - Fotó!

Catherine Zeta-Jones mindig egy bombázó volt, és még 47 évesen is be meri vállalni azt, amit más fiatalabb korban sem: teljesen smink nélkül szelfizett. Még mindig egy igazi istennő, ráadásul még smink nélkül is gyönyörű: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.