Görög Zita elképesztően szexi fotót posztolt: Fotó!

modell Görög Zita szexi fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmesen erotikus fotóval örvendeztette meg a követőit Görög Zita. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a tavaly zátonyra futott házassága után idén újból rátalált a szerelem Görög Zitára. A 37 éves modell és a kedvese, Laczkó Zsolt egy privát esküvőn jelentek meg együtt, és habár nem akarták nagy dobra verni a kapcsolatukat, a hír kitudódott.

De nem is lehetne letagadni, hiszen a kétgyermekes édesanya csak úgy ragyog. Ez a frissen kiposztolt fotóján is látszik: vonzó és kiegyensúlyozott hatást kelt. A rajongói is imádják az erotikus képet, számtalan elismerő komment érkezett a poszt alá.

Görög Zita megmutatta gyermekeit: így néz ki Lotti és Milán

Görög Zita féltve óvja gyermekeit a szereplésektől, nagyon ritka az olyan alkalom, amikor együtt mutatkozik velük a nagy nyilvánosság előtt. Ám most úgy döntött, megmutatja azt a két embert, akiket a legjobban szeret a világon: Fotó!

Ilyen dögös szerelésben jár egyetemre Rubint Rella: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170914-csinos-outfitben-jar-egyetemre-rubint-rella.htmlRubint Rella igazán szexi szerkóban jár iskolába. Ezt most megmutatta a követőinek is: Fotó! Trend--Ezekkel a színekkel kísérletezz 2017 őszénhttp://www.life.hu/trend/20170913-ezekkel-a-szinekkel-kiserletezz-2017-oszen.htmlNagyon izgalmas az új szezon, az ősz legszebb színei kerülnek elő. Játssz az érzékekkel és kísérletezz az új színekkel! TrendThinkstockÍgy fest Rába Tímea kamaszlánya, a gyönyörű Ninahttp://www.life.hu/trend/20170914-igy-fest-raba-timea-kamaszlanya-a-gyonyoru-nina.htmlLánya, Nina szülinapja alkalmából Rába Timi képeket posztolt Facebook oldalára. A kamaszlány örökölte anyja szépségét, a képeken csak úgy ragyog, ráadásul már modellmunkái is voltak. Trend--Lionel Messi új tetkója intim és romantikus: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170913-lionel-messi-uj-tetovalast-keszitett.htmlA szexi focista igazán különleges helyre csináltatott tetoválást nemrég. Trend--MC Hawer plasztikáztatott: saját zsírját fecskendezték az arcábahttp://www.life.hu/trend/20170913-mc-hawer-plasztikaztatott.htmlMc Hawer is küzd a kor ellen, szeretne sokkal jobban kinézni, és ezért a műtétektől sem raid vissza: saját zsírját fecskendeztette az arcába. Trend--Borzalmas körömtrend: csüngők és biztosítótűk díszítik a karmokat - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170913-koromtrend-csungok-es-biztositotuk-diszitik-a-karmokat.htmlA New York-i divathéten nemcsak a ruhákra kell figyelni, hanem a sminkekre és a körmökre is, a legújabb trend azonban sokkoló: ilyen karmokkal meg sem lehet mozdulni! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.