Görög Zita szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita magánéletéről nem sokat tudni, annyi viszont biztos, hogy tavaly zátornyra futott házassága után most újra rátalált a szerelem.

Két kamasz anyukájaként Zita csak ritkán beszél magánéletéről, ám ezúttal tagadni sem tudná boldogságát. Az egyori szupermodell házassága tavaly futott zátonyra, azóta többször is felröppentek a pletykák, hogy Zita és férje igyekeznek megmenteni kapcsolatukat, ám úgy tűnik ez nem sikerült és a csinos tévés már másik férfi oldalán boldog. Azt is tudjuk, ki a szerencsés: Laczkó Zsolt focista a modell új kedvese.

Görög Zita újra szerelmes Forrás: Arvaligroup

Egy privát esküvőn jelentek meg együtt először és bár még szerették volna megtartani maguknak boldogságukat, a hít azonban kitudódott. A férfi egyébként 7 évvel fiatalabb a csinos sztármaminál.

"Pár hónap után nehéz bármit is kijelenteni kettőnkkel kapcsolatban, az esküvő volt az első esemény, amire együtt mentünk. Szerettük volna még egy kicsit megtartani magunknak a hírt, de kiszivárgott. Ugyanarra a helyre járunk reggelizni, így ismertük meg egymást.

Összenéztünk, és eldőlt minden"

- mesélte Zita a Borsnak.

Pintér Tibor fiatal lányokkal bújik ágybahttp://www.life.hu/sztarok/20170814-pinter-tibor-szexualis-kalandjairol-vallott.htmlPintér Tibor ezúttal is érdekes kijelentést tett...TV + SztárokOrigoTóth Vera csókja - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170814-toth-vera-csok-foto.htmlTóth Vera ezúttal nem kutyáival, hanem egy másik szőrös kedvencével bújt össze...TV + SztárokOrigoPeller Anna férje szerelmeiről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170814-peller-anna-ferje-elszokott.htmlPeller Anna férjét az Rtl Klub Nyerő Páros című műsorában ismerhették meg a nézők. A nagyon vicces férfit olyannyira megszerette a csatorna és a közönség is, hogy azóta a reggeli műsort is ő vezeti, feleségével együtt. A férj most egykori szerelméről vallott. TV + SztárokOrigoHajdú Péter reagált a szakítással kapcsolatos pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20170810-hajdu-reagalt-a-pletykakra.htmlMa délután bombaként robbant a hír: Hajdú és kedvese, Eszter szakítottak. A sztár nem sokkal később reagált a pletykákra. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzakított Hajdú Péter és kedvese, Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170810-hajdu-szakitott-kedvesevel-eszterrel.htmlBombaként robbant a hír Hajdú Péter és egykori szerelme, Eszter szakítottak. TV + Sztárok--Diana halála gyilkosság volt?http://www.life.hu/sztarok/20170810-diana-hercegno-nem-balesetben-halt-meg.htmlDiana halálának 20. évfordulója közeleg, ezért rengeteg információ kerül napvilágra vele kapcsolatban, olyanok is, amiket talán jobb lenne nem tudni... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.