Gyönyörű menyasszony volt Rúzsa Magdi

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Rúzsa Magdi esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A templomban is kimondta a boldogító igent Rúzsa Magdi és párja, Vilmos. 

Május 8-án jelentette be Rúzsa Magdi, hogy kedvese eljegyezte őt, és azt is elmondta, hogy nem várnak sokat a házasságkötéssel, még idén meglesz a lakodalom. A polgári szertartást szűk családi körben múlt héten, szeptember 8-án tartották, a templomi esküvőre pedig a mai napon került sor.

Rúzsa Magdi férjhez ment Fotó: Polyák Attila - Origo

Magdit fehér esernyőkkel védték a kíváncsi tekintetek előtt a Mátyás-templomnál, de azért a Blikk fotósának sikerült pár távoli felvételt készítenie, amin látszik a gyönyörű menyasszony. Az énekeső egy igazán különleges, virágos ruhát viselt, hozzá hosszú fátylat, és hangsúlyos, fehér fülbevalókat.

Hódi Pamela kikotyogta, hogy Berki Krisztián többször plasztikáztatotthttp://www.life.hu/trend/20170916-berki-krisztian-botoxoltatott.htmlA FEM3 csatorna műsorában derült ki, hogy Berki Krisztián nem csak a heréit vasaltatta ki. TrendOrigo Rá sem lehet ismerni: Ilyen Tápai Szabina smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20170915-tapai-szabina-smink-nelkul.htmlTápai Szabina visszatért a kézilabdapályára, így mostanában biztosan többet láthatjuk majd smink nélkül. Trend--Nicolas Cage nagyon lepukkant - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170915-nicolas-cage-nagyon-lepukkant.htmlNicolas Cage már egy jó ideje egyedül van, és meg is látszik rajta: olyan lepukkant, mint még soha! Trend--Kasza Tibi barátnője, Manker sárga bikiniben pózol - Videó!http://www.life.hu/trend/20170915-kasza-tibi-baratnoje-manker-sarga-bikiniben-pozol.htmlKasza Tibi és Manker a tengerentúlra utaztak, egy kis őszi nyaralásra, de a rajongókat ezúttal sem hagyják ki a buliból: megmutatták, hol pancsolnak épp, így láthattuk, milyen dögös Manker bikiniben. TrendOrigoCatherine Zeta-Jones lánya álomszép: Fotó! http://www.life.hu/trend/20170914-catherine-zeta-jones-lanya-egyszeruen-csodas.htmlAz Oscar-díjas színésznő a 14 éves lányával érkezett New Yorkba, a Michael Kors fashion showra. Együtt nézték végig a legújabb darabok felvonulását a kifutón, és láthatóan nagyon jól érezték magukat ezen a különleges programon. Trend--Hatalmas feneket csináltatott magának Natasha Crown - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170914-hatalmas-feneket-csinaltatott-maganak-natasha-crown.htmlNem tud leállni Natasha Crown: ő akarja a legnagyobb feneket, és valószínűleg ez a cím már az övé is. Instagram-oldalán büszkén mutogatja hatalmas hátsóját, ami távol van a széptől: ő maga is elismeri, hogy megszállott, de nem érdekli. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.