Heti trendjelentés: Pink olyan stílust villantott, amilyet még soha

Nicki Minaj Ashley Graham vörös szőnyeg Pink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokféle eseményen sokféle stílust láthattunk ezen a héten. Az igencsak változatos felhozatalból mutatjuk most a legemlékezetesebb darabokat!

Kerekded formák

A gyönyörű plus size modell, Ashley Graham ezúttal sem tévedett, fantasztikusan állt neki ez a testhezálló ruha. Nicki Minaj extrémebb megoldást választott: a bőrbugyit selyemmel dobta fel.

Ashley Graham, Nicki Minaj Forrás: Getty Images, AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Metál csillogás

A héten két modell is metál ruhára szavazott. Taylor Hill ruhája inkább szabásában volt különleges, főleg, hogy garbós megoldást ritkán lehet látni a vörös szőnyegen. Ruby Rose választása pedig egy diszkógömbre hajazott.

Taylor Hill, Ruby Rose Forrás: Getty Images

Kinek a stlíusa tetszik jobban?

Nagyestélyik

A Country Music Awards díjátadón Pink és Carrie Undrewood is nagyestélyiben jelentek meg. Előbbi igencsak szokatlan módon a sok fodorra és a kissé királylányos tüllre szavazott, míg Carrie ruhája inkább a klasszikus eleganciát idézte.

Pink, Carrie Undrewood Forrás: Getty Images

Kinek a ruhája jön be jobban?

Extrém outfitek

A héten mutatták be Gigi Hadid sminkkollekcióját. Az eseményen extrém outfitekből sem volt hiány. Alice Chater énekesnő például egy bársony nadrágkosztümöt viselt, amihez egy csipkebodyt vett fel. A szintén énekesnő Ashley Roberts pedig trapéznadrágjával tűnt ki.

Ashley Roberts, Alice Chater Forrás: Getty Images

Kinek a szerelése sokkolóbb?

A hónap sminktrükkje: újra hódít a színátmenethttp://www.life.hu/trend/20171109-a-honap-sminktrukkje-ujra-hodit-a-szinatmenet.htmlA legújabb őrület idén ősszel az ombre ajakfestés. Kimeríthetetlen variációkban próbálhatod ki, ráadásul tökéletes parti megjelenésed lehet általa. Az biztos, hogy egyből a figyelem középpontjába találhatod magad. TrendOrigoA férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatahttp://www.life.hu/trend/20171103-a-ferfi-alsonadragok-15-ikoninus-pillanata.htmlKi ne emlékezne az alsónadrágot reklámozó David Beckhamre vagy Cristiano Ronaldóra? De Chris Hemsworth, Christian Bale és Ryan Gosling félmeztelen jelenete talán már kevesebbeknek rémlik. Most felidézzük a férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatát. TrendOrigoStílusmustra a Hollywood Film Awardsról: hatalmas mellbimbótapasszal sokkolt az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20171106-stilusmustra-a-hollywood-film-awards-voros-szonyegerol.htmlHétvégén tartották a Hollywood Film Awards díjátadó gálát, ami egyrészt elindította az Oscar-esélyesek névsorát illető találgatásokat, másrészt pedig több emlékezetes - sajnos rossz értelemben - divatpillanatot is tartogatott azok számára, akik nemcsak a filmek szerelmesei, hanem a vörös szőnyeges bevonulásoké is. Trend--68 éves lett a divat nagyasszonya, Anna Wintourhttp://www.life.hu/trend/20171102-68-eves-lett-a-divat-nagyasszonya-anna-wintour.htmlAnna Wintour története példa nélküli: a 68 éves főszerkesztő 30 éve ül a divatvilág trónján és formálja az emberek ízlését, stílusát. De honnan indult és hogyan tette a világ első számú divatmagazinjává a Vogue-ot? Eláruljuk! Trend--Őszi és téli kabátok 10 ezer forint alatthttp://www.life.hu/trend/20171031-oszi-teli-kabatok-10-ezer-forint-alatt.htmlEgy kis keresgélés után egészen meleg, bélelt télikabátokat is találhatsz 10 ezer forint alatt, bár kétségtelen, hogy ebben az árkategóriában sokkal több a vékonyabb, rövidebb fazon. Mutatjuk is a lehetőségeket! TrendOrigoRuhadarabok és kiegészítők a hygge életérzés megéléséhezhttp://www.life.hu/trend/20171030-ruhadarabok-es-kiegeszitok-a-hygge-eleterzes-megelesehez.htmlA Hygge életérzés elérte Magyarországot is, habár a legtöbb ember életében mindig is jelen volt, csak éppen most egy új fogalom alatt beszélünk arról, mennyire fontos az otthon meghittsége, a béke pillanatainak megélése és a gondtalan családi, baráti együttlétek. Mivel a belső állapotunkat az is meghatározza, hogy mit viselünk, mivel vesszük körbe magunkat, ehhez válogattunk most egy-egy bazárt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.