Olga Loera idomaitól eláll az ember szava: fotó!

2017.11.16. 20:03

Olga Loera egy igen különleges szépség. Ráadásul elől-hátul olyan tökéletes, mintha körzővel rajzolták volna. 

A playmateként és instagirlként ismertté vált Olga olyan döbbenetesen szexi, hogy talán be is kéne őt tiltani: a dereka finom és karcsú, míg a popsija és a dekoltázsa szuperkerek és erőteljesen vonzó. 

Nyilvánvalóan ezért is lett instagirl, hiszen a fent említett adottságaival ő is tisztában van, bár azt természetesen nem tudjuk, hogy ebből mennyi Isten ajándéka, és mennyi a szándékos eredmény. 

Outside the box @olgaloera #noches #buenas #nitenite #olgaloera #playmateolga #donnermanagment #petitemodel

OLGA LOERA (@playmateolgaloera) által megosztott bejegyzés,

Ettől függetlenül, ami igaz, az igaz: közel 300 ezer ember kíváncsi a mexikói szépség idomaira, aki büszke lehet arra is, hogy glamour modellként is megállja a helyét. Ez valószínűleg anna köszönhető, hogy egy igen karizmatikus személyiség, akinek rengeteg arca van, és bármelyiket képes előcsalogatni magából a siker érdekében. 

És csak halkan megjegyeznénk, hogy Olga 40 éves. Sok mindent gondoltunk volna róla, de a korával kapcsoltban egy jóval kisebb szám volt a voksunk. 

Döbbenetesen szexi a fiatal ukrán modell: fotók!
Marina valószínűleg fotográfus lehet, ugyanis a közösségi oldalán szinte kizárólag profi képeket látni. A fiatal ukrán származású lány nem csak saját magáról, hanem csodás tájakról is rendszeresen oszt meg fotókat, de a pasik valószínűleg inkább a szexisége miatt követik.

 

Olga Loerafenékszeximellplaymate