Megmutatta édesanyját Emily Ratajkowski: fotó!

édesanya modell anyuka szexi Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem volt még rá példa, hogy a dögös híresség közösségi oldalán más nőről láthattunk volna fürdőruhás fotót. Egészen mostanáig. 

Emily Ratajkowski testét már minden irányból, több ízben megcsodálhattuk: rengeteg alkalommal megmutatta már a tökéletes fenekét, a hatalmas dekoltázsát és a döbbenetesen karcsú alakját is.

Most azonban különleges fotót tett közzé az oldalán, amilyet talán még soha korábban: önmaga helyett most az édesanyjáról posztolt fürdőruhás képet, és jobban megnézve, már nem is olyan érthetetlen, hogy a fiatal modell honnan örökölte a szépségét.

Forever muse, Mama ✨

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

A fotó nem meglepő módon több, mint 250 ezer kedvelést kapott, hiszen Emily édesanyja bombasztikusan jól néz ki. Sajnos azt nem tudjuk, hogy a kép készülésének idején hány éves lehetett a híresség anyukája.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.