Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet elégszer beszámolni arról, hogy Emily Ratajkowski teste hibátlan. Sem arról, hogy éppen mikor, melyik szegletét is mutatja meg a nagyvilágnak...

Villantott már puncit, tengermély dekoltázst, pofátlanul kerek popsit, ült már meztelenül lovon, stb. Nem lehet betelni vele, unásig lehet nézegetni az Instagram-oldalát, valamiért azonban még sem lehet leállni vele:

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Szeretnénk mi is egy yachton borozgatni egy falat(nyi) tangában:

Weekend!

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Tündéri kislány volt Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski korábbi fotóiból megtudtuk, hogy a szexi sztár kiskorában igen csak kiakasztotta a cukiság mérőt. A tündéri felvételekért kattints ide!
Emily Ratajkowski félmeztelenül fetreng- Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170526-emily-ratajkowski-felemzetlenul-fetreng-az-agyon-foto.htmlEmily Ratajkowski arról híres leginkább, hogy egyfolytában vetkőzik. Hol a tengerparton, hol a kádban, hol pedig a tükör előtt mutogatja magát, vagy éppen egyenesen a punciját. Ezúttal az ágyból lőtt egy szexi képet... TV + SztárokOrigoMegvan a magyar Emily Ratajkowski: micsoda popsi!http://www.life.hu/sztarok/20170109-hodosi-anita-szemelyben-megvan-a-magyar-emily-ratajkowski.htmlKijelenthetjük, hogy Hódosi Anita személyében megvan a magyar Emily Ratajkowski. TV + SztárokOrigoCsipkés dekoltázst villantott Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20161208-emily-ratajkowski-szexi-kepet-tett-kozze-instagramon.htmlFelrobbant az Instagram Emily legújabb szexi fotójától.TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski úgy rázz popsiját, mint senki máshttp://www.life.hu/sztarok/20161117-emily-ratajkowski-ugy-razz-popsijat-mint-senki-mas-videon-mutatja-meg-mit-tud.htmlEmily Ratajkowski most már tényleg minden porcikáját megmutatta rajongóinak, akik azonban eddig még biztosan nem untak rá a 25 éves sztár bejegyzéseire. Íme a legfrissebb gyöngyszem, egy popsirázós videó! TV + Sztárok--Emily Ratajkowski kerek popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20161115-emily-ratajkowski-hatsojatol-felrobbant-az-internet.htmlEmily Ratajkowski arról híres, hogy híres. Illetve arról is, hogy szinte minden nap ledobja a textilt egy-egy szexi fotó kedvéért. Ezúttal sem tett kivételt a hollywood-i celeb... TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski popsirázása megér egy miséthttp://www.life.hu/sztarok/20161113-emily-ratajkowski-szexisen-razza-a-feneket.htmlA dögös fiatal modell ezúttal azt mutatta meg, hogyan hódít egy szórakozóhelyen. Nincs nehéz dolga: Emily fenékrázásból doktorálhatna! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.