Ilyen volt az év legdögösebb fehérnemű bemutatója, a Victoria's Secret show

modell divatbemutató Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén Kínában, egészen pontosan Sanghaiban rendezték meg az év leglátványosabb és legnépszerűbb divatbemutatóját. A Victoria's Secret show-n évről évre a legszebb és legtökéletesebb alakú modellek vonulnak fel, ráadásul a szokásos megkötések nélkül: a szigorú tekintetek és megszokott vonulások helyett itt puszikat dobálnak, kacsintanak, integetnek a modellek. Nem egyszerű divatbemutató, hanem igazi showműsor grandiózus kiegészítőkkel és a legszebb fehérneműkkel.

Veteránok és visszatérők

Az idén felvonuló modellek személyét tekintve bizony bőven akadtak meglepetések. Az angyalok rajongóinak legnagyobb örömére két nagyágyú is visszatért. Karlie Kloss két évvel ezelőtt jelentette be, hogy elhagyja a márkát. Egyes hírek szerint tanulmányai miatt adta fel négy év után a a Victoria's Secrettel való közreműködést, de pénzügyi vitákról is lehetett hallani. A másik nagy visszatérő Candice Swanepoel, aki 2016 októberében adott életet gyermekének, ezért hagyta ki a tavalyi show-t.
További érdekesség, hogy a tavalyi évben már kismamaként kifutóra lépő Adriana Lima az idei bemutatóról sem hiányzott. Ami a többi veteránnak mondható angyalt illeti, Alessandra Ambrosio, Stella Maxwell, Lily Aldridge, és a tavalyi, 3 millió dolláros Fantasy Bra-t viselő Jasmine Tooks is felvonultak a kifutón. Behati Prinsloo viszont lemondta a szereplést, hamarosan ugyanis életet ad második gyermekének.

Modellek, akik várandósan léptek kifutóra

2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón.
Az angyalok rajongóinak legnagyobb örömére két nagyágyú is visszatért: Karlie Kloss és Candice Swanepoel Forrás: Getty Images

Bella, Gigi, Kendall

Az új nemzedék leghíresebbjei közül egyedül a tavaly jubilláló Bella Hadid vett részt. Testvére, Gigi Hadid néhány nappal ezelőtt Twitteren jelentette be, hogy nem tart az angyalokkal Sanghajba, de már készül a jövő évre. A rossz nyelvek szerint a pár hónappal ezelőtti botrány miatt mondta le a fellépést, amikor is Snapchaten az ázsiaiak arcvonásait utánozta a modell. Az ügyből óriási felháborodás lett, egyenesen rasszistának nevezték a rosszul elsült Snapchat videó miatt. Kendall Jenner távolmaradásának már szeptemberben kitudódott, a Kardashianok féltestvére ugyanis szerződést kötött a La Perla fehérneműmárkával. A brand arcaként pedig egyértelmű volt, hogy más fehérneműt nem reklámozhat.

Gigi Hadid és Kendall Jenner kihagyták az idei show-t, Bella Hadid viszont tündökölt a kifutón Forrás: Getty Images

Fantasy Bra

Mint minden showműsorban, úgy a Victoria's Secret bemutatóján is van egy nagy durranás. Ez pedig nem más, mint a Fantasy Bra, a legkülönlegesebb és persze a legdágábább fehérnemű. És ezt nem úgy kell érteni, hogy egy, a többihez képest drágább fehérneműről van szó, hanem úgy, hogy egy megfizethetetlenről, habár a tavalyi 3 millió dollárt nem szárnyalta túl, az idei darab ugyanis "csak" két millió dollárt, azaz több, mint 500 millió forintot ér. Idén Mouawad ékszertervező álmodta meg a 18 karátos arannyal, gyémántokkal, sárga zafírokkal, illetve kék topázokkal díszített melltartót, amin 350 órát dolgoztak. A különleges darabot Lais Riberio viselte, aki 2015-ben vonult fel először a Victoria's Secret kifutóján.

A Fantasy Bra idén 500 millió forintot ért, a különleges darabot Lais Ribeiro viselte Forrás: Getty Images

Témák

Ebben az évben hat különböző témakörben mutatták be a fehérneműket. Az első rész a Punk Angel nevet kapta, és a divat szerelmeseinek hatalmas örömére Olivier Rousteing, a Balmain tervezője is közreműködött az angyali punk fehérneműk megtervezésében. A következő téma a Goddesses nevet kapta, inspirációként a görög és római istennők szolgáltak. Ezt követte a sportosabb Millenial Nation és a téli mesevilág, vagyis a Winter's Tale blokk. A Porcelain Angel tematikát a Ming dinasztiából fennmaradt porcelánok ihlették, végül a Nomadic Angels témakör zárta a sort, ami a világ különböző kultúráiból merített.

/1711/Ilyen201711219319

Barbi, Enikő és a többiek - magyar szépségek a Victorias Secret kifutóján


Nem is egyszer fordult elő, hogy helyet kaptak a magyar modellek a Victoria"s Secret angyalkái között. Mutatjuk, hogy kik ők, és milyen fehérneműben vonultak fel a kifutón.

A 73 éves Diana Ross volt a legnagyobb különc az American Music Awards vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20171120-trendjelentes-az-american-music-awards-voros-szonyegerol.htmlMíg az előző hétvégén Európában tartottak zenei díjátadó ünnepséget, tegnap éjjel az American Music Awards gála került megrendezésre. Az este egyik legfeltűnőbb jelensége nagy meglepetésre az életműdíjjal jutalmazott Diana Ross volt. Trend--Arcápolási tippek férfiaknakhttp://www.life.hu/trend/20171115-arcapolasi-tippek-ferfiaknak-larion-oscartol.htmlA jól ápolt férfi külső ma már nem divathullám! Az egészséges kinézet természetes része, hogy a férfiak is használnak kozmetikumokat, és odafigyelnek az arcápolásra. TrendOrigoA hónap sminktrükkje: újra hódít a színátmenethttp://www.life.hu/trend/20171109-a-honap-sminktrukkje-ujra-hodit-a-szinatmenet.htmlA legújabb őrület idén ősszel az ombre ajakfestés. Kimeríthetetlen variációkban próbálhatod ki, ráadásul tökéletes parti megjelenésed lehet általa. Az biztos, hogy egyből a figyelem középpontjába találhatod magad. TrendOrigo10 alkalom, amikor Demi Moore sokkolta a világothttp://www.life.hu/trend/20171109-10-alkalom-amikor-az-55-eves-demi-moore-sokkolta-a-vilagot.htmlMa ünnepli 55. születésnapját a Ghost című filmmel befutott Demi Moore. A pályáját sok sikeres és sok sikertelen film fémjelzi, de nemcsak ezek jutnak eszünkbe, ha a színésznőre gondolunk, hanem házasságai, vörös szőnyeges megjelenései, magazinos szereplései is. Mutatjuk Demi Moore életének 10 döbbenetes lépését! TrendOrigoA férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatahttp://www.life.hu/trend/20171103-a-ferfi-alsonadragok-15-ikoninus-pillanata.htmlKi ne emlékezne az alsónadrágot reklámozó David Beckhamre vagy Cristiano Ronaldóra? De Chris Hemsworth, Christian Bale és Ryan Gosling félmeztelen jelenete talán már kevesebbeknek rémlik. Most felidézzük a férfi alsónadrágok 15 ikonikus pillanatát. TrendOrigo68 éves lett a divat nagyasszonya, Anna Wintourhttp://www.life.hu/trend/20171102-68-eves-lett-a-divat-nagyasszonya-anna-wintour.htmlAnna Wintour története példa nélküli: a 68 éves főszerkesztő 30 éve ül a divatvilág trónján és formálja az emberek ízlését, stílusát. De honnan indult és hogyan tette a világ első számú divatmagazinjává a Vogue-ot? Eláruljuk! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.