Ashley Graham ellenzi a túlságosan sovány modellek alkalmazását

vékony modell Ashley Graham soványság Victoria's Secret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham nem bírta tovább magában tartani a véleményét a csontsovány modellek kapcsán. Kritikával illette a Victoria's Secret fehérnemű céget is. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Ashley Graham az egyik leghíresebb plus size modell, aki a karrierje építése mellett egy komoly társadalmi problémát is magára vállalt: véleménye szerint ugyanis nem lenne szabad a nőket arra ösztönözni, hogy azokhoz a túlzottan sovány modellekhez akarjanak hasonlítani, akiket a médiában látnak.

Ennek kapcsán került szóba a Victoria's Secret fehérnemű márka is, akik a legutóbbi bemutatójukon csupa ultravékony modellt alkalmaztak a kollekciójuk reklámozásához. A véleménye erősítéséhez feltöltött egy régebbi, kifutón készült fotót is, amellyel továbbra is azt szeretné üzenni, hogy teltebb idomokkal is lehet szexi és magabiztos egy nő. - írta meg a People.

Got my wings! .. my #AdditionElle wings! #thickthighssavelives

A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) által megosztott bejegyzés,

A gondolatai pedig telibe találtak, legalábbis a rajongói között biztosan. Hiszen már több, mint 700 ezer kedvelésnél jár a posztja, 2 nap leforgása alatt.

Ashley Graham bevallotta: bántalmazták szexuálisan (18+)

A szexi supersize modell nemrég elismerte, hogy a múltban kétszer is szexuális bántalmazás áldozata volt. Az első ilyen alkalommal mindössze 10 éves volt, mikor egy 18 éves fiú arra kényszerítette, hogy fogja meg az álló hímvesszőjét. Olvass tovább itt...

Csodás fehérneműben pózol Ördög Nóra: fotó! http://www.life.hu/trend/20171122-fehernemus-foton-pozol-a-szexi-ordog-nora.htmlKülönleges fotó került napvilágra Ördög Nóráról: ilyen szexi a kétgyermekes édesanya. TrendOrigoAmanda Ahola, a finn lány, aki Barbie-vá műttette magát: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171122-amanda-ahola-a-finn-lany-aki-barbieva-muttette-magat.htmlSokan nem érzik magukat jól a saját bőrükben, Amanda Ahola sem volt megelégedve kinézetével. Ő azonban nem elégedett meg egy hajvágással és a ruhatára cseréjével, inkább megváltoztatta a teljes kinézetét és személyiségét műtétek sorozatával. Az eredmény egy felfújt szájú, szőke baba. TrendOrigoÓriásit esett a kifutón Ming Xi, modell: videó! http://www.life.hu/trend/20171122-ming-xi-hatalmas-eseserol-video-is-keszult.htmlMing Xi számámra a legutóbbi kifutós szereplés igen kellemetlenre sikeredett, hiszen hatalmasat esett a világ szeme láttára. TrendOrigoA tökéletes arcbőr 10 titkahttp://www.life.hu/trend/20171121-a-tokeletes-arcbor-tiz-titka.htmlA tökéletes arcbőrt elérni nem lehetetlen, csupán napi szintű odafigyelést, gondoskodást igényel. Hosszú távú befektetés, és érdemes minél korábban elkezdeni! TrendOrigoMaria Luciotti meztelenül mászkált egy plázában: videó! http://www.life.hu/trend/20171121-meztelenul-plazazott-maria-luciotti.htmlMaria Luciotti kimaxolt a szexizés fogalmát: teljesen mezteneül járt fel és alá egy bevásárló központban. Csak egy sapka, egy sál és cipő volt rajta. TrendOrigoModellek, akik várandósan léptek kifutórahttp://www.life.hu/trend/20171117-varandos-modell-kismamak-a-kifuton.html2016 decemberében mindenki arról beszélt, hogy Irina Shayk várandósan lépett kifutóra. A Victoria's Secret modell esete azonban nem egyedi. Íme, 10 alkalom, amikor terhes modelleket láthattunk a kifutón. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.