Éjjel-nappal Budapest ÉNB Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsivel több mint 2 hónapja adott életet első kislányának ÉNB Barbi, aki máris egy szexi, bevállalós fotót osztott meg magáról az Instagramján.

Az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat egykori sztárjának, Barbinak, azaz Csákány Mónikának szeptember elején született meg kislánya, Lilien, akit már meg is mutatott a kameráknak. A baba tündéri, és állítólag az édesapjára hasonlít.

. Photo: @olahistvan69

C s á k á n y M ó n i k a (@csakanymonika) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, a színésznő igazán szerencsés alkat, ugyanis pár héttel szülés után alakja már csaknem olyan, mint régen. Ezúttal egy merész fürdőruhába bújt, a róla készült fotót pedig meg is osztotta követőivel.

Élete legnehezebb időszakáról vallott Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-nehez-idoszakarol-vallott-csisztu-zsuzsa.htmlMozgalmas időszak áll Csisztu Zsuzsa háta mögött, munkája miatt nagyon sokat van mostanában külföldön, de azért igyekszik nem elhanyagolni családját sem. TV + Sztárok--Nótár Mary együtt él egy nővel, aki a jelenlegi menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20171123-notar-mary-egyutt-el-egy-novel.htmlNótár Mary volt menedzserével harcol a bíróságon, ahol kihallgatták jelenlegi menedzserét is az üggyel kapcsolatban. Azt a nőt, akivel állítólag együtt él az énekesnő, amit a tárgyalás során állítólag nem is tagadtak! TV + Sztárok--Pintér Tibor újabb kiszemeltje egy magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-pinter-tibor-ujabb-kiszemeltje-egy-hazai-enekesno.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel reality-ben fog szerepelni hamarosan celebtársaival együtt. Ám őt legjobban Tóth Andi egykori X-Faktor győztes, valamint ÉNB Alexa érdekli. TV + Sztárok--Ambrus Attila keményen beszólt Vujity Tvrtkónak, folytatódik a harchttp://www.life.hu/sztarok/20171123-ambrus-attila-kemenyen-beszolt-vujity-tvrtkonak.htmlAntal Nimród, a Viszkis című filmje már látható a mozikban. Ennek aprópójából beszélgetett Bombera Krisztina és Vujity Tvrko a film főszereplőjével, valamint az igazi Viszkissel, Ambrus Attilával. A beszélgetés egy nem várt adok-kapokba ment át. A háború nem ért véget a műsoridő lejártával sem, azóta is folytatódik. TV + Sztárok--Lezárult a nyomozás, nem bántották Gáspár Evelint az adóhatóság embereihttp://www.life.hu/sztarok/20171123-lezarult-a-nyomozas-nem-bantottak-gaspar-evelint.htmlGáspár Győző és lánya, Evelin panaszt tettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei ellen, akik házkutatást tartottak nálunk a közelmúltban. Szerintük nem kellő bánásmódban részesítették a fiatal lányt. A nyomozás lezárult, az ügyet lezárták.TV + SztárokOrigoLakatos Márk konyhai balesete: kis híján levágta az ujjáthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-lakatos-mark-konyhai-balesete-kis-hijan-levagta-az-ujjat.htmlKorábbi konyhai baleseteikről meséltek a Konyhafőnök VIP sztárjai. Lakatos Márk bevallotta, egyszer főzés közben véletlenül majdnem levágta az egyik ujját. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.