Reggeli szelfit mutatott a követőinek Liptai Claudia

fotó műsorvezető szelfi smink nélkül Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ébredés utáni arcát mutatta meg a követőinek Liptai Claudia. 

Liptai Claudia a Sztárban sztáros zsűrizését követően egy új műsor háziasszonyaként tért vissza a tévéképernyőkre. Sokan hiányolták már a híres műsorvezetőt, aki most az Appra magyar!-ban tesz fel olykor intim kérdéseket a sztároknak.

A kétgyermekes édesanya nemrég egy tündéri fotót posztolt, amelyen a kislányával, Pankával szerepel. Most pedig az ágyból szelfizett reggel, és megmutatta, hogy néz ki ébredés után:

"Néha 5 perc visszahuppanva az ágyba, 5 órával felér." - írta a posztjában Claudia, aki több, mint kétezer kedvelést kapott a követőitől. Nem beszélve arról a rengeteg elismerő kommentről sem, amit a szépségének köszönhet.

Megmutatta formás lábait Liptai Claudia: fotó!

Azt már a Sztárban sztár nézői is láthatták, hogy Liptai Claudia szuperjó formában tért vissza a képernyőre. A műsorvezetőnek egyébként korábbi pluszkilói is jól álltak, de most látszik rajta, hogy nagyon odafigyel a kondíciójára: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.