Ételekkel kenegeti az idomait Emily Ratajkowski: videó!

fehérnemű vonaglás szexi Emily Ratajkowski spagetti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski videójától mindenki szava eláll: ilyen szexi videót még sosem láttunk róla. 

Emily Ratajkowski nemrég megmutatta az édesanyja fiatalkori fotóját, ebből kiindulva pedig már nem is kérdés, hogy a fiatal lány miért lett modell, ugyanis egyértelműen az anyja szépségét örökölte. Bár sokak szerint már túlságosan sovány, mégis több, mint 15 millió ember követi az Instagram oldalát.

A nemrég feltöltött videója pedig nyilvánvalóan hozott még "néhány embert" a konyhára, ugyanis ilyen felvételt nem mindennap látni a sztárról. Egy megterített asztalon vonaglik fehérneműben, és gondolkodás nélkül borogatja magára az ételeket és a vörösbort.

A férfiaknak vélhetőleg ez több szempontból is meghozza az étvágyát, legalábbis az a közel 4 millió ember, aki megnézte a posztot, erre enged következtetni.

Spaghetti queen for @thelovemagazine

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Emily Ratajkowski melleit csak egy háló takarta: fotó

Emily Ratajkowsi halloweeni öltözéke nem túl kreatív, de annál dögösebb. A melleire helyezte a hangsúlyt, csak egy hálóval fedte el kebleit: fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.